Rad Crew S21E15: Hvilke studioer bør Sony og Microsoft kjøpe? Pluss RIP LOTR MMO

Det var nære på, men heldigvis hørte Sony på fansen og skal altså ikke stenge ned Playstation 3 og Vita-butikkene sine – i alle fall ikke i overskuelig fremtid. Og det er flott, for det er snakk om en ganske rikholdig samling av spill som ville gått tapt, kanskje for alltid.

Så kan en jo lure på hva som fikk Sony til å vurdere å gå til det steget i utgangspunktet, men det er supert at de nå snur! Vi snakker litt om det i ukas episode, naturligvis.
Pluss: Amazon sin spillsatsing er en katastrofe. Med kanselleringen av «Ringenes Herre»-MMOet er det enda en dårlig nyhet for Amazon som rett og slett ikke har fått til denne spillgreia overhode. Noe som er litt rart siden de også eier Twitch og har alle forutsetninger for å lykkes.

Vi snakker også om nyeste «Oddworld» som Are liker ganske godt så langt, selv om det kanskje føles litt som om det kommer fra en svunnen tid. Men det er kanskje litt av appellen til de spillene?

Kos dere med ukas show, så snakkes vi!

Støtt oss: patreon.com/radcrewpodcast
RSS: feed.radcrew.net/radcrew
Spotify: open.spotify.com/show/4EzDcGCwVTlZZZEYqP3k6H
Apple Podcasts: podcasts.apple.com/no/podcast/rad-…ast/id415698006
Facebook: facebook.com/radcrewshow
Discord: radcrew.net/discord
Rad Community: facebook.com/groups/radcommunity/

TAKK TIL EXECUTIVE PRODUCERS:

Rune Gjerde, Lars Eirik Hansen, Lars Ove Larsen, Eirik Haver, Christian Langeland, Ole Jørgen Øverby, Mikkel Andreas Granrud, Thomas Folgerø, Erlend Solberg, Thor Olav Iversen, Tor Magnus Knudsen, Raymond Kaspersen, Aleksander Gjelstenli, Henning Wold, Kim Mygland, Gjøran Helge Nilsen, Rikard Olsen, Andreas Antbro, Glenn Abrahamsen, Håkon Kvernstrøm, Kjell Terje Årsland, Levi Thunold, Olav Andre Ulriksen, Thorbjørn Talseth, Kristin, Mats Taraldsen, Stian Mæland, Ingeborg Ekdahl, Hans Eric Prestårhus, Yuen Hui, Stian Skjerven, Per Hosar, Øystein Mathias Høydal

Play