Rad Crew S21E05: Hackerangrep, Genshin Impact, og gjensyn med Chrono Trigger

Fra «Half Life 2»-lekkasjen til den infamøse megahacken av Playstation Network i 2011: Spillhistorien er full av hackerangrep, og de blir vanligere og vanligere. I ukas podcast ser vi tilbake på noen av de største.

Noen ganger er det spilldata som lekkes, andre ganger er det kundedata på avveie. En ting er i alle fall sannsynlig: Det kommer til å skje oftere og oftere.

 

Men det er ikke bare alvorlige tema i ukas episode – Ida har begitt seg ut på sin aller første gjennomspilling av SNES-klassikeren «Chrono Trigger» som en del av det hun har døpt sitt «Year of the JRPG». Vi andre er litt misunnelige siden hun kan oppleve det for første gang.

Jeg på min side snakker om «Genshin Impact», et spill jeg er håpløst hekta på. Det er nesten farlig vanedannende, men sykt godt designet.

Vi får også besøk av Herman Lilleng som har laget flere spinoff-podcaster på Rad Crew-nettverket, og han minner oss dessverre om noe vi helst skulle glemt for alltid: «The Cat Mario Show», et ganske creepy dukkeshow fra Nintendo som ble lansert i forbindelse med Super Mario 3D World i 2013.

Snakkes neste uke!

Støtt oss: patreon.com/radcrewpodcast
RSS: feed.radcrew.net/radcrew
Spotify: open.spotify.com/show/4EzDcGCwVTlZZZEYqP3k6H
Apple Podcasts: podcasts.apple.com/no/podcast/rad-…ast/id415698006
Facebook: facebook.com/radcrewshow
Discord: radcrew.net/discord
Rad Community: facebook.com/groups/radcommunity/

TAKK TIL EXECUTIVE PRODUCERS:

Rune Gjerde, Lars Eirik Hansen, Lars Ove Larsen, Eirik Haver, Christian Langeland, Ole Jørgen Øverby, Mikkel Andreas Granrud, Thomas Folgerø, Erlend Solberg, Thor Olav Iversen, Tor Magnus Knudsen, Raymond Kaspersen, Aleksander Gjelstenli, Henning Wold, Kim Mygland, Gjøran Helge Nilsen, Rikard Olsen, Andreas Antbro, Erlend Hettervik, Glenn Abrahamsen, Håkon Kvernstrøm, Kjell Terje Årsland, Levi Thunold, Olav Andre Ulriksen, Thorbjørn Talseth, Kristin, Mats Taraldsen, Stian Mæland, Ingeborg Ekdahl, Hans Eric Prestårhus, Yuen Hui, Stian Skjerven,

Play