Rad Crew S21E03: Hitman 3, dama fra Resident Evil 8, og Gamestonks!!!

(Rad Crew): Are har spilt masse «Hitman III» før ukas episode og deler sine inntrykk. Og her er det mye å ta tak i. Spillet finner kanskje ikke opp hjulet på nytt, men så er det heller ikke et hjul vi kjøper – det er et spill om en dude med strekkode på skallen som kler seg ut som en klovn.

Yngvil på sin side har bedrevet såkalt «trim», et fremmed konsept som folk pleide å lefle med før koronatiden. Spillet heter «Fitness Boxing 2» og skal visstnok gi deg en grei innføring i forskjellige bokse-moves! Artig.

Og jeg, jeg har gått tilbake i tid og spilt flere dusin timer med «Final Fantasy XIII» via Xbox sin fantastiske bakoverkompatibilitetsmodus (det var et langt ord). Hør showet for å finne ut hvorfor jeg mener det fortjener en ny titt nå, 11 år senere – selv om jeg før har vært blant de argeste kritikerne av spillet.

Vi prøver også å nøste opp i «Gamestonks»-saken selv om det ikke direkte har noe med spill å gjøre. Vi bare syns det er utrolig fascinerende.

Pluss: Jostein sine topp fem spill fra konsollgenerasjonen som nå er over med lanseringen av PS5 og nye Xbox.
Snakkes neste uke!

Støtt oss: patreon.com/radcrewpodcast
RSS: feed.radcrew.net/radcrew
Spotify: open.spotify.com/show/4EzDcGCwVTlZZZEYqP3k6H
Apple Podcasts: podcasts.apple.com/no/podcast/rad-…ast/id415698006
Facebook: facebook.com/radcrewshow
Discord: radcrew.net/discord
Rad Community: facebook.com/groups/radcommunity/

TAKK TIL EXECUTIVE PRODUCERS:

Lars Eirik Hansen, Lars Ove Larsen, Eirik Haver, Christian Langeland, Ole Jørgen Øverby, Mikkel Andreas Granrud, Thomas Folgerø, Erlend Solberg, Thor Olav Iversen, Tor Magnus Knudsen, Raymond Kaspersen, Aleksander Gjelstenli, Henning Wold, Kim Mygland, Gjøran Helge Nilsen, Rikard Olsen, Andreas Antbro, Erlend Hettervik, Glenn Abrahamsen, Håkon Kvernstrøm, Kjell Terje Årsland, Levi Thunold, Olav Andre Ulriksen, Torbjørn Talseth, Kristin, Mats Taraldsen, Stian Mæland, Ingeborg Ekdahl, Hans Eric Prestårhus, Yuen Hui

Play