Rad Crew S20E20: Xbox Series X, Watch Dogs Legion, Asscreed Valhalla

Vi syns den er sånn akkurat passe svær med tanke på kraften som er pakka inn i den kompakte boksen. Yngvil har testet «Assassin’s Creed Valhalla» på den nye boksen, og syns den fungerer utmerket i tillegg til at den passer helt fint i hylla ved TV-en. Hør ukas episode for å få med deg inntrykkene hennes.

Noe som derimot ikke er stort nok, er harddiskstørrelsen. Det blir en dyr oppgradering i nær fremtid for oss som spiller mye.

Inger-Lise på sin side har testet «Watch Dogs: Legion» og deler alle sine tanker om det spillet, på godt og vondt. Hvordan fremstiller spillet et dystopisk London som er som hentet ut av bøkene til Alan Moore?

Og så folkens: «Bugsnax». De er bugs. De er snax. Vi har ikke testet spillet, vi bare tenkte vi skulle nevne at det kommer ut veldig snart. Tenk om vi også får tak i en PS5 å teste det på.

Støtt oss: patreon.com/radcrewpodcast
RSS: feed.radcrew.net/radcrew
Spotify: open.spotify.com/show/4EzDcGCwVTlZZZEYqP3k6H
Apple Podcasts: podcasts.apple.com/no/podcast/rad-…ast/id415698006
Facebook: facebook.com/radcrewshow
Discord: radcrew.net/discord
Rad Community: facebook.com/groups/radcommunity/

TAKK TIL EXECUTIVE PRODUCERS:

Lars Eirik Hansen, Lars Ove Larsen, Eirik Haver, Christian Langeland, Ole Jørgen Øverby, Mikkel Andreas Granrud, Thomas Folgerø, Erlend Solberg, Thor Olav Iversen, Tor Magnus Knudsen, Raymond Kaspersen, Aleksander Gjelstenli, Henning Wold, Kim Mygland, Gjøran Helge Nilsen, Rikard Olsen, Andreas Antbro, Erlend Hettervik, Glenn Abrahamsen, Håkon Kvernstrøm, Kjell Terje Årsland, Levi Thunold, Olav Andre Ulriksen, Torbjørn Talseth, Kristin, Mats Taraldsen, Stian Mæland, Ingeborg Ekdahl, Hans Eric Prestårhus, Yuen Hui

Play