Rad Crew S20E17: Mario kart i stua pluss de beste spillene fra 1996

Møt spillet som putter «AR» inn i «MARio»: «Mario Kart Live: Home Circuit». Navnet virker å være en henvisning til GBA-spillet fra serien, «Super Circuit» men likhetene derfra er begrenset. Nå fjernstyrer du en ekte radiostyrt bil, montert med kamera, og råner hundt i stua di mens du ser på Switch-skjermen.

Og jo, det fungerer og er et av de beste AR-konseptene vi har sett. Erik fra Pressfire ble med på ukas episode fordi han har spilt det en stund allerede, og vi får høre svare på alt vi lurte på om dette ganske spennende leketøyet som vi er sikre på vil havne under noen juletre i år.

Pluss: Vi fortsetter vår Topp 5-ferd gjennom 90-tallet og har kommet til 1996. Hva var dine favoritter fra det året? Hvis du har hørt på Rad Crew en stund så er lista kanskje ikke full av kjempeoverraskelser, men for et år det var!

Og som ellers er showet en potpurri (for et fancy ord!) full av vitser, obskure spillreferanser, våre kommentarer til ukas nyheter og mye mer.

Følg også med på slutten for en viktig ekstra beskjed til våre Patreon og premiummedlemmer!

Støtt oss: patreon.com/radcrewpodcast
RSS: feed.radcrew.net/radcrew
Spotify: open.spotify.com/show/4EzDcGCwVTlZZZEYqP3k6H
Apple Podcasts: podcasts.apple.com/no/podcast/rad-…ast/id415698006
Facebook: facebook.com/radcrewshow
Discord: radcrew.net/discord
Rad Community: facebook.com/groups/radcommunity/

TAKK TIL EXECUTIVE PRODUCERS:

Lars Eirik Hansen, Lars Ove Larsen, Eirik Haver, Christian Langeland, Ole Jørgen Øverby, Mikkel Andreas Granrud, Thomas Folgerø, Erlend Solberg, Thor Olav Iversen, Tor Magnus Knudsen, Raymond Kaspersen, Aleksander Gjelstenli, Henning Wold, Kim Mygland, Gjøran Helge Nilsen, Rikard Olsen, Andreas Antbro, Erlend Hettervik, Glenn Abrahamsen, Håkon Kvernstrøm, Kjell Terje Årsland, Levi Thunold, Olav Andre Ulriksen, Torbjørn Talseth, Kristin, Mats Taraldsen, Stian Mæland, Ingeborg Ekdahl, Hans Eric Prestårhus

Play