Rad Crew S20E16: Baldur’s Gate 3 og de tjukkeste spillkonsollene ever

Ja «Baldur’s Gate 3» er i såkalt Early Access, og det er ganske buggete. Men likevel, magien er i høyeste grad tilstede og har tent RPG- ilden i både Yngvil og meg i denne episoden.

Vi har lengta etter et rollespill som ga oss godfølelsen fra gullalderen til Bioware, og her har vi definitivt noe som lover ekstremt bra.

Det sier noe at et spill som i dag er så fullt av bugs likevel imponerer oss, vi kan kan knapt vente på det ferdige produktet. Du, derimot, bør kanskje vente på det ferdige produktet men du kan glede deg til det som sannsynligvis blir et av de beste rollespillene noensinne. Vi kødder ikke.

Pluss: I ukas Topp 5 snakker vi om de tjukkeste konsollene noensinne. Alle disse konsollene har en BMI på over 30, og vi rangerer dem etter hvor mye de veier. Den tyngste vil kanskje overraske deg.

I tillegg snakker vi om overraskelses-hiten «Genshin Impact» som faktisk er et ganske kult spill, selv om kontroverser har oppstått rundt kinesisk sensur.

Støtt oss: patreon.com/radcrewpodcast
RSS: feed.radcrew.net/radcrew
Spotify: open.spotify.com/show/4EzDcGCwVTlZZZEYqP3k6H
Apple Podcasts: podcasts.apple.com/no/podcast/rad-…ast/id415698006
Facebook: facebook.com/radcrewshow
Discord: radcrew.net/discord
Rad Community: facebook.com/groups/radcommunity/

TAKK TIL EXECUTIVE PRODUCERS:

Lars Eirik Hansen, Lars Ove Larsen, Eirik Haver, Christian Langeland, Ole Jørgen Øverby, Mikkel Andreas Granrud, Thomas Folgerø, Erlend Solberg, Thor Olav Iversen, Tor Magnus Knudsen, Raymond Kaspersen, Aleksander Gjelstenli, Henning Wold, Kim Mygland, Gjøran Helge Nilsen, Rikard Olsen, Andreas Antbro, Erlend Hettervik, Glenn Abrahamsen, Håkon Kvernstrøm, Kjell Terje Årsland, Levi Thunold, Olav Andre Ulriksen, Torbjørn Talseth, Kristin, Mats Taraldsen, Stian Mæland, Ingeborg Ekdahl, Hans Eric Prestårhus

Play