Rad Crew S20E15: Crash 4, Hades og Star Wars Squadrons m/ Frida Danmo

Wow, dette var virkelig over enhver forventning.

Med «Star Wars: Squadrons» har EA gitt ut en verdig oppfølger til både «Tie Fighter» og «Rogue Squadron»-spillene fra gamle dager, og kanskje spesielt førstnevnte. Vi snakker om det i dybden på ukas show.

Fra det å kunne snakke med skvadronkameratene dine mellom oppdragene, til det å fordele energi på skjold, motorer og våpen, så føles dette mer «Star Wars» enn noe spill har føltes på lenge, og det inkluderer de middelmådige «Battlefront»-spillene som EA har gitt ut tidligere. Dette sammen med «Jedi Fallen Order» er kanskje nok til at Disney er villig til å fornye lisensen sin me EA for nå har de vist seg som verdige bevarere av underholdningshistoriens kanskje mest ettertraktede merkerevare. Dette er good shit, som de sier. Og for en grafikk! Are har dessuten prøvd det i VR og er full av lovord.

Frida Danmo fra LevelUp Norge blir også med på ukas show for å snakke om «Hades», spillet der gudene er hotte og har six packs – men spillet har mer enn det å by på. Hør hvorfor hun mener det er en av de beste «Rogue Lites» (de uten sukker) på lenge.

Pluss: Inger Lise har spilt «Crash Bandicoot 4» og er begeistret – hun mener det er det beste siden det aller første på Playstation. Hør episoden for å finne ut hvorfor. I tillegg har vi en Topp 5-liste over de beste spillene fra 1995, og det burde vel ikke overraske noen at «Warcraft 2» er på lista.

Snakkes neste uke! Kos og klems!

Støtt oss: patreon.com/radcrewpodcast
RSS: feed.radcrew.net/radcrew
Spotify: open.spotify.com/show/4EzDcGCwVTlZZZEYqP3k6H
Apple Podcasts: podcasts.apple.com/no/podcast/rad-…ast/id415698006
Facebook: facebook.com/radcrewshow
Discord: radcrew.net/discord
Rad Community: facebook.com/groups/radcommunity/

TAKK TIL EXECUTIVE PRODUCERS:

Lars Eirik Hansen, Lars Ove Larsen, Eirik Haver, Christian Langeland, Ole Jørgen Øverby, Mikkel Andreas Granrud, Thomas Folgerø, Erlend Solberg, Thor Olav Iversen, Tor Magnus Knudsen, Raymond Kaspersen, Aleksander Gjelstenli, Henning Wold, Kim Mygland, Gjøran Helge Nilsen, Rikard Olsen, Andreas Antbro, Erlend Hettervik, Glenn Abrahamsen, Håkon Kvernstrøm, Kjell Terje Årsland, Levi Thunold, Olav Andre Ulriksen, Torbjørn Talseth, Kristin, Mats Taraldsen, Stian Mæland, Ingeborg Ekdahl, Hans Eric Prestårhus

Play