Rad Crew S20E05: Xbox Showcase, Carrion og de beste spillene fra nøyaktig 30 år tilbake!

Da var vi jaggu tilbake med en ny episode av podcasten Rad Crew, hvor vi tar for oss Microsoft sin «Xbox Games Showcase».

Den leverte forsåvidt varene, men kanskje Microsoft spilte det litt safe? Uansett: Det virker nesten som om Gamepass er Microsoft sin egentlige plattform fremover, men at de sniker den inn gjennom Xbox-merkevaren.

Og Gamepass er en fantastisk deal, for all del. Om presentasjonen oppnådde noe, så var det å få meg til å starte et nytt abonnement i påvente av «Flight Simulator» og «Halo». Hør episoden for å få en LANG gjennomgang av alt Microsoft annonserte på livestreamen sin!

Pluss: Vi har spilt «Carrion» – et av de beste såkalte Metroidvania-spillene på lenge! Som et monster tatt rett ut av «The Thing» tar du gradvis over en vitenskapsbase og knaser deg gjennom kjøtt og bein for å drepe alle mennesker du kommer over. Vi elsket det, så hør meg selv og Stian snakke om det i enne episoden.

I tillegg til andre spillnyheter introduserer vi også en ny serie av Topp 5-lister hvor vi snakker om de fem beste spillene fra et gitt år – og vi begynner 30 år tilbake med 1990. Hva syns vi var det aller beste spillet som kom ut her i Europa det året? Hør episoden for å finne ut.

Støtt oss: patreon.com/radcrewpodcast
RSS: feed.radcrew.net/radcrew
Spotify: open.spotify.com/show/4EzDcGCwVTlZZZEYqP3k6H
Apple Podcasts: podcasts.apple.com/no/podcast/rad-…ast/id415698006
Facebook: facebook.com/radcrewshow
Discord: radcrew.net/discord
Rad Community: facebook.com/groups/radcommunity/

TAKK TIL EXECUTIVE PRODUCERS:

Lars Ove Larsen, Eirik Haver, Christian Langeland, Ole Jørgen Øverby, Mikkel Andreas Granrud, Thomas Folgerø, Erlend Solberg, Thor Olav Iversen, Tor Magnus Knudsen, Raymond Kaspersen, Aleksander Gjelstenli, Henning Wold, Kim Mygland, Gjøran Helge Nilsen, Rikard Olsen, Andreas Antbro, Erlend Hettervik, Glenn Abrahamsen, Håkon Kvernstrøm, Kjell Terje Årsland, Levi Thunold, Olav Andre Ulriksen, Torbjørn Talseth, Kristin, Mats Taraldsen, Stian Mæland, Ingeborg Ekdahl, Hans Eric Prestårhus

Play