Rad Crew S20E01: Alt vi vet om Playstation 5, Sega fyller 60, og Xenoblade på Switch

Det var nesten E3-stemning forrige uke.

Sony har endelig vist frem sin nye konsoll, Playstation 5. Mens debatten raser på nettet over hvorvidt designet er bra eller ikke, er vi mest opptatt av å se på spillene som ble vist frem.

 

Mesteparten av ukas episode er dedikert til våre inntrykk av «Ratchet & Clank», «Horizon Forbidden West» og alle de andre spillene som ble vist frem!

Maskinens tilsynelatende imponerende lesehastighet fra SSD-disken ser ut til å by på opplevelser som ikke har vært mulig, til og med på PC, og vi er superspente på hva høsten vil bringe av moro.

Vi feirer også Sega sin 60-årsdag med en Topp 5 over de beste konsollene selskapet laget i sin relativt korte maskinvaresatsing. Vi vet at Sega fremdeles eksisterer, men sier likevel: Vi savner deg, Sega. Kom tilbake, vi har endret oss, alt kan bli som før igjen!

«Xenoblade Chronicles» er ute i oppusset utgave på Switch, og jeg snakker litt om det på showet – det er utvilsomt den beste versjonen av det grandiose rollespillet, og innovasjonene det brakte til JRPG-sjangeren føles fremdeles ganske friske, 9 år etter den opprinnelige utgivelsen.

Støtt oss: patreon.com/radcrewpodcast
RSS: feed.radcrew.net/radcrew
Spotify: open.spotify.com/show/4EzDcGCwVTlZZZEYqP3k6H
Apple Podcasts: podcasts.apple.com/no/podcast/rad-…ast/id415698006
Facebook: facebook.com/radcrewshow
Discord: radcrew.net/discord
Rad Community: facebook.com/groups/radcommunity/

TAKK TIL EXECUTIVE PRODUCERS:

Eirik Haver, Christian Langeland, Ole Jørgen Øverby, Mikkel Andreas Granrud, Thomas Folgerø, Erlend Solberg, Thor Olav Iversen, Tor Magnus Knudsen, Raymond Kaspersen, Aleksander Gjelstenli, Henning Wold, Kim Mygland, Gjøran Helge Nilsen, Rikard Olsen, Andreas Antbro, Erlend Hettervik, Glenn Abrahamsen, Håkon Kvernstrøm, Kjell Terje Årsland, Levi Thunold, Olav Andre Ulriksen, Torbjørn Talseth, Kristin, Mats Taraldsen, Stian Mæland, Ingeborg Ekdahl

Play