Rad Crew S19E17: Snowrunner og naboer til besvær i Animal Crossing

På tide å get DOWN AND DIRTY.

«Mudrunners»er et spill som Stian fra Rad Crew har det ganske moro med, og det har overbevist meg også om å sjekke det ut. Tenk på det som et slags «Death Stranding» med barske kjøretøy, der du må overvinne villmarka og komme deg frem, koste hva det koste vil.

Vi snakker om det i ukas episode, alle de kule detaljene i spillet som gir mye mening, og ikke minst hvor vakkert det ser ut, noe som kanskje skyldes at spillet ikke trenger å gjengi masse rollefigurer men bare noenhelsikes beist av noen kjøretøy.

Yngvil joiner oss også for litt «Animal Crossing» -prat i ukas Topp 5 liste der vi oppsummerer hvem som er de fem beste naboene i spillet. Nummer…3 tror jeg det var, vil overraske deg? Sorry for å bli litt clickbaitete der, men den overrasket faktisk meg.

I ukas nyheter diskuterer vi blant annet kontroversene rundt «Doom Eternal»-musikken der komponisten og iD Software er i klinsj om kvaliteten på soundtrackutgivelsen. Det viser seg nemlig at lyden er komprimert som bare pokker. Interessant nok er den situasjonen det motsatte av det som skjedde med Metallicas «Death Magnetic», der spillversjonen i «Guitar Hero» var mindre komprimert oghadde mer naturlig lyd, og albumversjonen var helt bananas dårlig.

All right, vi snakkes neste uke folkens!

.

Støtt oss: patreon.com/radcrewpodcast
RSS: feed.radcrew.net/radcrew
Spotify: open.spotify.com/show/4EzDcGCwVTlZZZEYqP3k6H
Apple Podcasts: podcasts.apple.com/no/podcast/rad-…ast/id415698006
Facebook: facebook.com/radcrewshow
Discord: radcrew.net/discord
Rad Community: facebook.com/groups/radcommunity/

TAKK TIL EXECUTIVE PRODUCERS:

Eirik Haver, Christian Langeland, Ole Jørgen Øverby, Mikkel Andreas Granrud, Thomas Folgerø, Erlend Solberg, Thor Olav Iversen, Tor Magnus Knudsen, Raymond Kaspersen, Alexander Gjelstenli, Henning Wold, Kim Mygland, Gjøran Helge Nilsen, Rikard Olsen, Andreas Antbro, Erlend Hettervik, Glenn Abrahamsen, Håkon Kvernstrøm, Kjell Terje Årsland, Levi Thunold, Olav Andre Ulriksen, Torbjørn Talseth, Kristin, Mats Taraldsen, Stian Mæland, Ingeborg Ekdahl

Play