Rad Crew S19E12: Half Life Alyx er fantastisk, Sonic R-intervju og Topp 5 retro-lydchips

Vår egen Are Ness Fløgstad har endelig fått brukt en del tid på «Half Life Alyx» og han elsker det. I ukas episode trekker han blant annet frem hvor ekkelt det er å måtte manuelt lade håndvåpenet ditt mens en zombie kommer mot deg – det skaper en følelse av panikk som mer tradisjonell spillkontroll rett og slett ikke kan matche.

Så kanskje Valve er inne på noe med disse VR-greiene! Og de har til gjengjeld vist at de kan utnytte mediet bedre enn nesten noen andre. Mange spill har prøvd å være VR sin «killer app», men nå har den tilsynelatende kommet – og vi snakker om det i ukas episode av Rad Crew!

Utenom «Half Life» blir det en ganske så musikalsk episode. For det første tar vi for oss de fem beste lydchippene som konsoll og dataverdenen noensinne har sett, og spiller eksempler på hva som gjorde dem så spesielle. Det er ei Topp 5-liste du ikke må gå glipp av!

For det andre intervjuer vi sangeren TJ Davis. Navnet hennes er kanskje ikke kjent for så mange, men sangene hun fremfører i 1997-spillet «Sonic R» på Sega Saturn har samlet opp millioner av views på Youtube, og hun ble selv overrasket da hun oppdaget hvor populære sangene har blitt, 23 år etter at spillet kom ut. Teresa Davis har også sunget i britpop-bandene Blur og D:Ream, så dette er kult besøk i Rad Crew! 

Pluss: Mer «Animal Crossing», mer «Doom», og såklart – ukas spillnyheter!

 

PS: Rad Crew vil selvfølgelig fortsette som før, og det jobbes med å skaffe nødvendig utstyr slik at alle kan ta opp lokalt i denne litt utfordrende tiden! Vi ber om tålmodighet for enkelte tekniske utfordringer mens vi tilpasser oss, inkludert ujevn lyd her og der. Så fort vi kan være tilbake samlet i studio, vil vi såklart gjøre det.

iTunes — RSS-feed — Direkte nedlasting – Spotify

TAKK TIL EXECUTIVE PRODUCERS:

 

Eirik Haver, Christian Langeland, Ole Jørgen Øverby, Mikkel Andreas Granrud, Thomas Folgerø, Erlend Solberg, Thor Olav Iversen, Tor Magnus Knudsen, Raymond Kaspersen, Alexander Gjelstenli, Henning Wold, Kim Mygland, Gjøran Helge Nilsen, Rikard Olsen, Andreas Antbro, Erlend Hettervik, Glenn Abrahamsen, Håkon Kvernstrøm, Kjell Terje Årsland, Levi Thunold, Olav Andre Ulriksen, Torbjørn Talseth, Kristin, Mats Taraldsen, Stian Mæland, Ingeborg Ekdahl

Play