Rad Crew S19E07: Starcraft Ghost har lekket! Pluss Dreams på PS4

«Dreams» fra Media Molecule lar deg gjøre nesten hva du vil. Tenk en slags «Garry’s Mod» pluss «Mario Maker» med det vi bare kan anta var et svært budsjett, og du begynner å nærme deg hva som er mulig i det ganske sprø prosjektet til Sony.

Vi har flydd romskip, spilt plattformspill, sett på vakre vistaer, og alt sammen ble laget i «Dreams». Men vi sitter litt igjen med følelsen av at et spill som lar deg gjøre alt, neppe kan være best på noe – og det stemmer i høyeste grad med Dreams. Hør ukas episode for å få med deg inntrykkene våre så langt.

Pluss: WTF, «Starcraft Ghost» har lekka 14 år etter det ble kansellert? Det ga oss en fantastisk anledning til å ta for oss de fem mest sagnomsuste kansellerte spillene noensinne. Klarer du å gjette hvilke andre vi kommer innom denne uka?

Yngvil har også testa Geforce Now, strømmetjenesten fra Nvidia, og er imponert. Har den allerede gjort Stadia overflødig?

Jeg prøver å gi «Prey» en ny sjanse, og det ledet oss inn i en lengre diskusjon om Arkane sine andre spill, som jeg egentlig foretrekker foran sci-fi-spillet. Men det er en annen historie!

Vi tar som alltid også for oss ukas største spillnyheter, nye utgivelser og den samme dosen med fjas som vi alltid har gjort de siste 9 åra. 

Håper dere liker ukas episode, så sees vi om 7 dager!

iTunes — RSS-feed — Direkte nedlasting – Spotify

TAKK TIL EXECUTIVE PRODUCERS:

 

Eirik Haver, Christian Langeland, Ole Jørgen Øverby, Mikkel Andreas Granrud, Thomas Folgerø, Erlend Solberg, Thor Olav Iversen, Tor Magnus Knudsen, Raymond Kaspersen, Alexander Gjelstenli, Henning Wold, Kim Mygland, Gjøran Helge Nilsen, Rikard Olsen, Andreas Antbro, Erlend Hettervik, Glenn Abrahamsen, Håkon Kvernstrøm, Kjell Terje Årsland, Levi Thunold, Olav Andre Ulriksen, Torbjørn Talseth, Kristin, Mats Taraldsen, Stian Mæland, Ingeborg Ekdahl

Play