Hei vent nå litt, hvor er det blitt av Sam Fisher og «Splinter Cell»?

Det er spørsmålet vi stilte oss selv i ukas episode av Rad Crew, der vi tar en titt på fem spillserier som har vært fraværende i lang tid nå, og spekulerer i når vi eventuelt får se dem igjen. Hør episoden for å finne ut hvilke spillserier vi savner mest!

I tillegg kommer vi såklart innom ukas nyheter, der en av hovedsakene, igjen, er «Anthem». Bioware sier nå at de skal legge seg i selen for å gi spillet en alvorlig gjenoppbygging. Men er det for sent for det «Destiny»-inspirerte spillet som de hele tiden hevdet ikke var inspirert av «Destiny»? Vel, rarere ting har skjedd i denne bransjen! 

Pluss: Vi har havnet på «Vermintide 2»-kjøret igjen. Spillet er og blir en av de beste flerspilleropplevelsene på markedet akkurat nå, og det er så lett å plukke opp i bare en time eller to med venner eller med tilfeldige spillere.

Og Are har hoppet inn i 2017-spillet «Prey» for å gi det en ny sjanse, noe han ikke angrer på da. Spillet har en veldig unik bakgrunnshistorie og stilig univers, og romstasjonen i spillet er veldig godt designet. Sjekk ut showet for å høre mer om hans inntrykk, 3 år etter at spillet kom ut.

Til slutt: Hva skjer med GTA nå som den kreative kraften, Dan Houser, har forlatt Rockstar? Vi spekulerer. Spekulasjon er gøy!  

Håper dere liker ukas episode, så sees vi om 7 dager!

iTunes — RSS-feed — Direkte nedlasting – Spotify

Støtt oss: patreon.com/radcrewpodcast
RSS: feed.radcrew.net/radcrew
Spotify: open.spotify.com/show/4EzDcGCwVTlZZZEYqP3k6H
Apple Podcasts: podcasts.apple.com/no/podcast/rad-…ast/id415698006
Facebook: facebook.com/radcrewshow
Discord: radcrew.net/discord
Rad Community: facebook.com/groups/radcommunity/

 

TAKK TIL EXECUTIVE PRODUCERS:

Eirik Haver, Christian Langeland, Ole Jørgen Øverby, Mikkel Andreas Granrud, Thomas Folgerø, Erlend Solberg, Thor Olav Iversen, Tor Magnus Knudsen, Raymond Kaspersen, Alexander Gjelstenli, Henning Wold, Kim Mygland, Gjøran Helge Nilsen, Rikard Olsen, Andreas Antbro, Erlend Hettervik, Glenn Abrahamsen, Håkon Kvernstrøm, Kjell Terje Årsland, Levi Thunold, Olav Andre Ulriksen, Torbjørn Talseth, Kristin, Mats Taraldsen, Stian Mæland, Ingeborg Ekdahl

Play

Om forfatter

Avatar

Jostein Hakestad startet podcastnettverket Rad Crew i 2011. Han skriver også for PressFire.no.

Relaterte artikler