Rad Crew S19E04: Hva med en duggfrisk Nuka-Cola?

Er det ikke deilig å sprette åpen en iskald leskedrikk av og til? Til og med i spill spiller leskedrikker en ganske stor rolle, og vi snakker om noen av de mest kjente i ukas episode av Rad Crew – fra «Sunset Overdrive» sin «Overcharge» til «Nuka Cola» fra «Fallout»-spillene.

Noen av dem gir deg krefter i spillet, andre er bare til pynt, og noen har til og med kommet seg ut av den digitale verdenen og blitt til merchandise i diverse nerdebutikker rundtomkring! Vi i Rad Crew liker å ta for oss litt rare deler av spillkulturen, og dette passet perfekt som samtaleemne denne uka.

Pluss: To nye fjes i Rad Crew! Magnus Aspøy og Christian Langeland, begge med ulike spennende bakgrunner blir med på ukas episode. Begge har lang fartstid som gamere og har fulgt både Rad Crew og nå avdøde podcasten NerdCast i en årrekke.

Som vanlig tar vi også for oss ukas spillnyheter, der Funcom sitt mulige salg til TenCent er en av de største. Men vi tar oss også tid til mye annet tøys, som vanlig.

Og til slutt: burde ikke en kombinasjon av «Persona» og «Fire Emblem» være litt mer sexy enn det «Tokyo Mirage Sessions» er? Spillet ble i stor grad oversett på WiiU, og nå som vi har fått prøvd det på Switch er det ganske tydelig hvorfor. Det fenget i alle fall ikke oss!

Håper dere liker ukas episode, så sees vi om 7 dager!

iTunes — RSS-feed — Direkte nedlasting – Spotify

Støtt oss: patreon.com/radcrewpodcast
RSS: feed.radcrew.net/radcrew
Spotify: open.spotify.com/show/4EzDcGCwVTlZZZEYqP3k6H
Apple Podcasts: podcasts.apple.com/no/podcast/rad-…ast/id415698006
Facebook: facebook.com/radcrewshow
Discord: radcrew.net/discord
Rad Community: facebook.com/groups/radcommunity/

 

TAKK TIL EXECUTIVE PRODUCERS:

Eirik Haver, Christian Langeland, Ole Jørgen Øverby, Mikkel Andreas Granrud, Thomas Folgerø, Erlend Solberg, Thor Olav Iversen, Tor Magnus Knudsen, Raymond Kaspersen, Alexander Gjelstenli, Henning Wold, Kim Mygland, Gjøran Helge Nilsen, Rikard Olsen, Andreas Antbro, Erlend Hettervik, Espen Steinstø, Glenn Abrahamsen, Håkon Kvernstrøm, Kjell Terje Årsland, Levi Thunold, Olav Andre Ulriksen, Torbjørn Talseth, Kristin, Mats Taraldsen, Stian Mæland, Ingeborg Ekdahl

Play