RIP til disse MMOene! Eller er det MMORPGene? World of Warcraft Classic er rett rundt hjørnet, og i den anledning snakker vi om MMOene som ikke helt nådde opp, og måtte bøte med livet.

Til og med et stjerneteam av folk som laget WoW klarte ikke hamle opp med WoW når ga de ut “WildStar”. Og lista over andre MMOer som feila er lang, dessverre. Men i denne episoden feirer vi de av dem som faktisk var ganske gode, men som nå er skrudd av for alltid. Hvis du ikke teller fan-servere da!

Pluss: Vi børster støv av Gamecuben, og Magnus forteller sprø historier fra spillmedia sin “Vill Vest” periode for 15-20 år siden – blant annet da han mottok en gullvibrator i forbindelse med et James Bond-spill.

Støtt oss: patreon.com/radcrewpodcast
RSS feed: feed.radcrew.net/radcrew
Spotify: open.spotify.com/show/4EzDcGCwVTlZZZEYqP3k6H
podcasts.apple.com/no/podcast/rad-…ast/id415698006
Facebook: facebook.com/radcrewshow
Discord: radcrew.net/discord


iTunes — RSS-feed — Direkte nedlasting

TAKK TIL EXECUTIVE PRODUCERS:

Eirik Haver, Christian Langeland, Ole Jørgen Øverby, Mikkel Andreas Granrud, Thomas Folgerø, Erlend Solberg, Thor Olav Iversen, Tor Magnus Knudsen, Raymond Kaspersen, Alexander Gjelstenli, Isak Pedersen, Henning Wold, Kim Mygland, Stian Mæland, Gjøran Helge Nilsen, Rikard Olsen, Andreas Antbro, Erlend Hettervik, Espen Steinstø, Glenn Abrahamsen, Håkon Kvernstrøm, Kjell Terje Årsland, Levi Thunold, Olav Andre Ulriksen, Torbjørn Talseth

 

Om forfatter

Avatar

Jostein Hakestad startet podcastnettverket Rad Crew i 2011. Han skriver også for PressFire.no.