Rad Crew S17E15: Jedi Fallen Order, PS5, Yoshi’s Crafted World, Hypnospace Outlaw

(Rad Crew): Det har stormet rundt EA og deres håndtering av «Star Wars»-lisensen etter to «Battlefront»-spill som mange spillere opplevde som svært skuffende, for ikke å snakke om et kansellert spill fra «Uncharted»-skaper Amy Hennig. Men det lille Respawn har vist frem av «Jedi: Fallen Order» gjør oss veldig gira.

Ideen om å være en Jedi som må skjule sin identitet for imperiets snikmordere er veldig spennende, og vi snakker litt om våre forhåpninger til spillet i ukas episode. Are går så langt at han til og med sier han er mer spent på dette spillet enn noe annet fra «Star Wars»-universet.

Pluss: Du kan sjelden tråkke feil med et plattformspill fra Ninty. Yoshi er tilbake, og nei, han har ikke begått skattesvindel slik memesene om ham påstår. Han er stjerna i «Yoshi’s Crafted World», et vellaget og ultra-koselig plattformspill til Switch. Det har nydelig grafikk som etterligner hobbysaker, papir, og andre hverdagsobjekter, og det gir spillet en helt unik look.

Vi snakker om hva som gjør «Crafted World» appellerende i denne episoden, men spillet har også sine mangler – blant annet syns vi ikke musikken er helt av samme standard som vi er vant med fra Nintendo. Men et fint familiespill er det så absolutt. Hør episoden for å høre alle inntrykkene våre om det!

Ida på sin side har spilt det surrealistiske, trippete «Hypnospace Outlaw», en slags 90-talls nettleser-simulator der du patruljerer ulike nettsider for å sensurere ting som ikke er tillatt. Det høres helt bananas ut og overbeviste oss andre etter Ida hadde beskrevet det.

Jaggu er det ikke Playstation 5-nyheter også, og vi kaster oss over hver eneste smule som en flokk gribber (går gribber i flokk?). Lovnaden om superrask SSD-lasting, ray-tracing og mye mer gjør at vi nesten er overrasket over hvor høyt Sony posisjonerer seg i kraftkappløpet denne gangen.

Nyt ukas episode, ha en fin påske, og så er vi tilbake neste uke!

iTunes — RSS-feed — Direkte nedlasting

 

TAKK TIL EXECUTIVE PRODUCERS:

Eirik Haver, Christian Langeland, Ole Jørgen Øverby, Mikkel Andreas Granrud, Thomas Folgerø, Erlend Solberg, Thor Olav Iversen, Tor Magnus Knudsen, Raymond Kaspersen, Alexander Gjelstenli, Isak Pedersen, Henning Wold, Erik M Ingstad, Bjarte Rossehaug, Kim Mygland, Stian Mæland, Gjøran Helge Nilsen, Rikard Olsen

Play