From Software sine spill har rykte på seg for å være vanskelig, og det stemmer til en viss grad. Men det hander like mye om tålmodighet, noe jeg personlig ikke alltid har hatt. Hvertfall ikke når settingen er så kjip og trist som den er i middelalderverdenen til «Dark Souls». Men så likte jeg «Bloodborne» ganske godt, og «Sekiro» enda mer!

Vi diskuterer spillet i ukas episode av Rad Crew, og hvordan tålmodighet alltid vinner frem. Lær deg fiendens mønster, øv på timingen slik at du kan parere alt fienden kaster mot deg, og du vil komme langt. Å drepe bossene i dette spillet føles herlig, og Team Ninja har endelig fått ordentlig konkurranse når det gjelder ninja-actionspill. Nå venter vi bare på «Nioh 2»!

Apropos «Sekiro» snakker vi også om andre spillfigurer med amputerte lemmer i ukas episode. Alle husker vel den legendariske Capcom-helten Nathan Radd Spencer, også kjent som Bionic Commando. Det spillet ga ny mening til begrepet «swingers party»!

Ellers snakker vi også om informasjonen som har kommet ut hittil om Google sin Stadia-plattform, og fordelene og ulempene ved det å overlate all gamingen vår til en strømmetjeneste i fremtiden. 

Pluss: Apple lanserer enda et nytt gaming-initiativ i form av Apple Arcade, men blir dette annerledes fra alle andre ganger de har prøvd?

Snakkes i neste episode!

iTunes — RSS-feed — Direkte nedlasting

 

Hør et klipp:

TAKK TIL EXECUTIVE PRODUCERS:

Eirik Haver, Christian Langeland, Ole Jørgen Øverby, Mikkel Andreas Granrud, Thomas Folgerø, Erlend Solberg, Thor Olav Iversen, Tor Magnus Knudsen, Raymond Kaspersen, Alexander Gjelstenli, Isak Pedersen, Henning Wold, Erik M Ingstad, Bjarte Rossehaug, Kim Mygland, Stian Mæland, Gjøran Helge Nilsen, Rikard Olsen

Play

Om forfatter

Avatar

Jostein Hakestad startet podcastnettverket Rad Crew i 2011. Han skriver også for PressFire.no.

Relaterte artikler