Rad Crew S17E08: Kan Anthem reddes? Pluss: Jetpacks!

Det er unektelig ting som går an å like med «Anthem». Både skyting og flyving føles bra, og det er blant de peneste spillene på markedet. Likevel er det allerede etter ei uke mye som skurrer for oss i redaksjonen, og det får oss til å lure på hvor utvikleren Bioware egentlig er på vei.

Med et klønete brukergrensesnitt, tungvin nettspilling og en historie som ikke har engasjert oss er det dessverre en ganske blodfatting opplevelse å spille «Anthem» sånn inntil videre. Men kan spilles reddes?  Vi velger å se bittelitt optimistisk på akkurat det, samtidig som det ikke går an å anbefale å kjøpe det på konsoll for 700 kroner akkurat nå. Hør episodene for å få med deg inntrykkene til Yngvil, Stian og meg selv.

Apropos det å fly rundt med rakett på ryggen, så oppsummerer vi også de fem beste jetpackene i spillhistorien! Alle husker vel det ene oppdraget i Grand Theft Auto: San Andreas? Det gjør i alle fall vi.

Pluss: «Tetris 99» har økt blodtrykket vårt med minst 10-20 poeng. Det ultra-stressende spillet er en veldig vanedannende variant av den klassiske pusleopplevelsen fra Sovjetunionen. Men er det en revolusjon? Beklager, jeg måtte. 

Vi kommer også så klart innom ukas spillnyheter, inkludert det at alles kjære Reggie Fils-Aime slutter i Nintendo og blir avløst av…Doug Bowser? Dette kan umulig ende bra!   

iTunes — RSS-feed — Direkte nedlasting

TAKK TIL EXECUTIVE PRODUCERS:

Eirik Haver, Christian Langeland, Ole Jørgen Øverby, Mikkel Andreas Granrud, Thomas Folgerø, Erlend Solberg, Thor Olav Iversen, Tor Magnus Knudsen, Raymond Kaspersen, Alexander Gjelstenli, Isak Pedersen, Henning Wold, Erik M Ingstad, Bjarte Rossehaug, Kim Mygland, Stian Mæland, Gjøran Helge Nilsen, Rikard Olsen

Play