Rad Crew S17E07: Anthem og Topp 5 spill basert på The Phantom Menace

Det er vanskelig å ta temperaturen på hypen for «Anthem», men vi har litt på følelsen av at den best kan beskrives som lunken. Det er ikke akkurat feber der ute for spillet, men Stian har testet det noen timer og syns det er ganske ålreit så langt. 

Men er det spillet som Bioware-fansen ønsket seg? Lytt til episoden for å høre førsteinntrykkene fra Stian. Det store spørsmålet er også: Kan spille klare seg mot den heftige konkurransen fra Bungie og Ubisoft som begge har lignende spill ute eller på vei? 

Pluss, siden vi følte for det: Det er 20 år siden «Star Wars: The Phantom Menace» kom ut. Hvis du levde den gangen husker du kanskje at det var tidenes markedsføringskampanje, med så mye merchandise på markedet at det ikke lignet grisen. Det inkluderte selvfølgelig også dataspill, og i ukas episode tar vi for oss topp fem spill basert på Episode 1, spesifikt. Det er den teiteste lista vi har laget på en stund.

Nintendo bydde på mye spenning som vanlig i sin nyeste nyhets-strøm der de viste frem mange av de kommende spillene sine, inkludert et nytt «Fire Emblem». Men (det hittil ubekreftede) ryktet om at «Scalebound» skal gjenopplives på Switch er det som virkelig får oss til å sikle.

Pluss: Vi snakker enda mer Apex og i tillegg litt om Vermintide 2, et av spillene vi dessverre sov i timen på i fjor. Det har vært en herlig oppdagelse som vi setter mer og mer pris på.   

iTunes — RSS-feed — Direkte nedlasting

TAKK TIL EXECUTIVE PRODUCERS:

Eirik Haver, Christian Langeland, Ole Jørgen Øverby, Mikkel Andreas Granrud, Thomas Folgerø, Erlend Solberg, Thor Olav Iversen, Tor Magnus Knudsen, Raymond Kaspersen, Alexander Gjelstenli, Isak Pedersen, Henning Wold, Erik M Ingstad, Bjarte Rossehaug, Kim Mygland, Stian Mæland, Gjøran Helge Nilsen, Rikard Olsen

Play