Rad Crew S17E05: Kingdom Hearts 3 og pre-order helvete

Squaresoft (nå Square Enix) tok Disney og blandet det med «Final Fantasy» og da skulle en tro at dette skulle bli rene alkymien: Det var to av de mest verdifulle merkevarene i underholdning, i alle fall rundt år 2002. 

Etter hvert har serien etter vår mening gått seg vill i vanvittig overkompliserte plott og et rollegalleri som er enda mer befolket og enda mer forglemmelig enn «Sonic the Hedgehog» sine mange venner.

Likevel er det mye sjarm i «Kingdom Hearts 3», det nyeste spillet i serien. Hør oss snakke om det siste kapittelet i sagaen, som gir oss de lekreste interaktive versjonene av Disney sitt filmunivers noensinne presentert i et dataspill. Nydelig, er det. Tenk om storyen i spillet var like bra!

Pluss: Vi snakker mer «Resident Evil 2», og har såvidt fått testet det spennende nye spillet fra Respawn, «Apex Legends», som vi tror kan hamle opp med selv de største sluggerne i Battle Royale-sjangeren. Men hva skjer med neste «Titanfall»? 

Før vi kommer til det, har vi også ukens Topp 5. Denne gangen snakker vi om de verste trendene innen forhåndsbestilling, så gjør klar nylon-baggen din og stapp denne Topp 5-lista langt ned i den. Denne metaforen kunne vært bedre.

I ukas nyheter diskuterer vi dessuten kaoset rundt «Metro Exodus» sin eksklusivitet på Epic Game sin nye nettbutikk, og mye mer! Få det hørt, folkens. 

I ukas nyheter diskuterer den litt katastrofale tekniske gjennomføringen av demoen til «Anthem» og våre forventninger til det spillet. Og ikke minst: At Nintendo rett og slett har begynt helt på nytt med det etterlengtede «Metroid Prime 4». Vi klarer vel å vente tre år til!

iTunes — RSS-feed — Direkte nedlasting

TAKK TIL EXECUTIVE PRODUCERS:

Eirik Haver, Christian Langeland, Ole Jørgen Øverby, Mikkel Andreas Granrud, Thomas Folgerø, Erlend Solberg, Thor Olav Iversen, Tor Magnus Knudsen, Raymond Kaspersen, Alexander Gjelstenli, Isak Pedersen, Henning Wold, Erik M Ingstad, Bjarte Rossehaug, Kim Mygland, Stian Mæland, Gjøran Helge Nilsen, Rikard Olsen

Play