Hva skjer egentlig? Gud bedre så lite spennende som har kommet ut av det som på papiret burde vært en av de beste underholdnings-dealene i spillhistorien.  Da EA kjøpte fikk enerett på å lage «Star Wars»-spill i flere år var det nok litt skepsis blant folk, men det var vel ingen som trodde det skulle bli så lite spennende som dette? Vi diskuterer i ukas podcast.

Ikke nok med at «Battlefront»-spillene etter vår mening har vært skuffende, men i tillegg har EA nå kansellert to kommende spill, inkludert et fra «Uncharted»-skaper Amy Hennig. Håpet er at Respawn sitt «Jedi Fallen Order» skal levere varene, men det har virkelig stått dårlig til de siste årene sammenlignet med hva som ble gjort i forrige tiår, eller på nittitallet.

Men før vi kommer til nyhetene oppsummerer vi de fem beste spillene i «Resident Evil»-serien. Kan du gjette hva som kommer på nummer én? Vi gleder oss sykt til remaken av toeren som kommer til helga, forøvrig. Forvent full dekning av den neste uke! 

Pluss: Vi snakker «Ace Combat 7», et spill jeg holder på å teste til anmeldelse her på PressFire. Hør litt om inntrykkene mine så langt av et spill som virkelig fikk meg til å føle meg som Tom Cruise i «Top Gun». Velkommen tilbake etter 12 års pause, «Ace Combat»!

Og til slutt, i serien «Kids react to» har 22 år gamle Vegard spilt klassikeren «Castlevania Symphony of the Night» og vi griller ham om spillet.

iTunes — RSS-feed — Direkte nedlasting

TAKK TIL EXECUTIVE PRODUCERS:

Eirik Haver, Christian Langeland, Ole Jørgen Øverby, Mikkel Andreas Granrud, Thomas Folgerø, Erlend Solberg, Thor Olav Iversen, Tor Magnus Knudsen, Raymond Kaspersen, Alexander Gjelstenli, Isak Pedersen, Henning Wold, Erik M Ingstad, Bjarte Rossehaug, Kim Mygland, Stian Mæland, Gjøran Helge Nilsen, Rikard Olsen

Om forfatter

Avatar

Jostein Hakestad startet podcastnettverket Rad Crew i 2011. Han skriver også for PressFire.no.