Rad Crew S16E25: Video Game Awards og Topp 5 søppelbranner fra spillåret 2018

Så var det den tida på året igjen, da Doritos-paven selv, Geoff Keighley, viser seg for folket og drysser GOTY-gaver over dem.

Men all spøk til side, Video Game Awards har blitt en ganske kul greie og mye mindre klein (dog fremdeles passe klein) som vi liker å følge med på vært år. Så da passer det jo at vi snakker om det i ukas episode!

I ukens Topp 5 skal vi ha vår egen lille prisutdeling, men ikke en gjev en! Vi ser nemlig på det vi kaller årets verste søppelbranner i spillbransjen, hendelser eller trender som er så ufyselige at de dominerte nyhetsbildet i lang tid. Vi tar for oss alt fra dårlige arbeidsvilkår til et visst overlevelsesspill som bare fortsetter å vise seg fra sine dårligste sider, så følg med!

Pluss: Jeg har bare fått testet «Smash Bros Ultimate» i noen få timer, men i episoden prøver jeg i det minste å gi noen førsteinntrykk. Gjett hva: det er mer «Smash Bros» og det er en bra ting. Mer om det neste uke!

Vi snakker også om brettspill denne gangen! Stian har spilt det artige nye «Star Wars Legion» som er et miniatyrspill ala «Warhammer», med figurer man setter sammen og maler. Han forklarer hva greia er, og det høres jo unektelig ut som et veldig kult spill. Problemet er at jeg allerede har kjøpt et Warhammer starter-set! 

Til slutt snakker Are litt om «The Messenger» som er et slags Ninja Gaiden-aktig spill av den gamle sorten.

Ser dere neste uke for årets siste episode før vi tar for oss GOTY tidlig i januar.

iTunes — RSS-feed — Direkte nedlasting

TAKK TIL EXECUTIVE PRODUCERS:

Eirik Haver, Christian Langeland, Ole Jørgen Øverby, Mikkel Andreas Granrud, Thomas Folgerø, Erlend Solberg, Thor Olav Iversen, Tor Magnus Knudsen, Raymond Kaspersen, Alexander Gjelstenli, Isak Pedersen, Henning Wold, Erik M Ingstad, Bjarte Rossehaug, Kim Mygland, Stian Mæland, Gjøran Helge Nilsen

Play