Rad Crew S16E24: Vaporware spesial – Hvor ble det av disse spillene?

Hvor i alle dager ble det av Capcom sitt «Deep Down»? Det ble først vist frem i forbindelse med kunngjøringen av Playstation 4, og siden den gang har det vært stille. Når dette skjer, kaller vi det gjerne «vaporware», fordi spillene eller produktene det er snakk om, har forsvunnet og blitt til damp.

I ukens Topp 5 snakker vi om spillene som befinner seg i et limbo: De ble annonsert for mange år siden, kom aldri ut, men ble heller aldri offisielt kansellert. Jobber noen på dem ennå, i et lite kott under ei trapp? Hvem vet!

Pluss: Magnus er tilbake fra Asia og snakker litt om turen, pluss vi snakker «Assassin’s Creed Odyssey», Castlev…jeg mener «Bloodstained: Curse of the Moon», og «Mutant Year Zero».

Vi reflekterer også over hvor vanskelig det er å få oversikten over alle spillene som kom ut i 2018. Ikke bare fordi det ikke er nok tid i døgnet, men fordi mangfoldet av spill er større enn det noensinne har vært.

I nyhetene tar vi for oss Epic sin konkurrende butikktjeneste som kanskje kan bli den første tjenesten som virkelig utfordrer Steam. Hva tror dere?

iTunes — RSS-feed — Direkte nedlasting

TAKK TIL EXECUTIVE PRODUCERS:

Eirik Haver, Christian Langeland, Ole Jørgen Øverby, Mikkel Andreas Granrud, Thomas Folgerø, Erlend Solberg, Thor Olav Iversen, Tor Magnus Knudsen, Raymond Kaspersen, Alexander Gjelstenli, Isak Pedersen, Henning Wold, Erik M Ingstad, Bjarte Rossehaug, Kim Mygland, Stian Mæland, Gjøran Helge Nilsen

Play