Rad Crew S16E15: Farvel Telltale, Space Marine og Dragon Quest XI

Suksess har alltid to sider. På den ene siden hadde Telltale endelig lykkes i å skape en ekte hit, en «snakkis» som prydet en hel rekke GOTY-lister og vant flere priser. Spillet var første sesongen av «The Walking Dead», og det gjorde Telltale til et kjent navn. Men kunne de noensinne leve opp til den suksessen igjen?

De hadde såklart laget spill før det også, faktisk i mange år før det. Men det som begynte med «Bone»  i 2005 slutter nå med at nesten alle ansatte har fått fyken på kynisk vis og kun en liten gjeng gjenstår for å fullføre nedleggelsen av studioet.

I ukas Rad Crew tar vi for oss studioets beste spill i en Topp 5-liste som er høyst subjektiv, men sånn er det alltid. Og Telltale hadde spill for enhver smak, selv om formelen deres utvilsomt begynte å bli tynnslitt allerede for flere år siden.

Pluss: Are har begynt på det sukkersøte «Dragon Quest XI» og snakker om det, og jeg har begynt å streame hele «Warhammer 40,000: Space Marine» fra 2011 på Twitch de siste dagene. Jeg begynner å tenke at dette egentlig er en aldri så liten kultklassiker som fortjener mye mer oppmerksomhet enn den fikk.

Vi tar også for oss «Bowserette» eller «Bowsette»-fenomenet som har tatt internett med storm, der Nintendo-fansen ser for seg hva som ville skjedd hvis Bowser tok på seg krona fra «New Super Mario Bros U Deluxe. Fanarten har ikke latt vente på seg! 

Og øh…vi har vanlige nyheter også. Og ikke minst, nå har vi andre spilt «Tomb Raider» også, så vi snakker såklart enda litt mer om Lara sitt nyeste eventyr.

iTunes — RSS-feed — Direkte nedlasting

EXECUTIVE PRODUCERS (via Premium-medlemskap og Patreon)

Eirik Haver, Christian Langeland, Ole Jørgen Øverby, Mikkel Andreas Granrud, Thomas Folgerø, Erlend Solberg, Thor Olav Iversen, Tor Magnus Knudsen, Raymond Kaspersen, Alexander Gjelstenli, Isak Pedersen, Torbjørn Talseth, Henning Wold, Erik M Ingstad, Bjarte Rossehaug, Kim Mygland, Stian Mæland, Gjøran Helge Nilsen

Play