Det er den tida igjen: Vi står overfor en stor, ny utvidelse til «World of Warcraft», MMO-et som nekter å gå stille hen selv etter 14 år. Storhetstiden er kanskje forbi, erstattet av andre sjangere og trender, men hver gang «WoW» får en utviddelse får det alle øyne på seg igjen.

Vår egen Magnus Tellefsen har tjuvstartet allerede, har fordypet seg i historien i «Warcraft»-universet, og spilt så mye at han teller kobolds istedenfor sauer når han skal sove. Han snakker entusiastisk om spillet i ukas episode.

Pluss: Sett deg på venterommet og finn frem et nummer av Se og Hør fra 2002, for nå skal vi snakke om de beste spill-legene noensinne. Ingen liker å gå til legen, men disse doktorene fikser det som feiler deg. Kanske unntatt «Dr. Mario», vi er ikke sikre på om han har løyve.

I ukens lyttersegment forteller lytterne våre oss om sine uvanlige spillvaner. Spiller de naken foran PCen? Skrur de av all musikken i «Skyrim»? Dette og mange andre skrekkhistorier får du høre i ukens episode.

Og i nyhetene kommer vi såklart innom «Tekken 7» som får en rollefigur fra «The Walking Dead», i tillegg til Valve sitt nye kortspill.

iTunes — RSS-feed — Direkte nedlasting

EXECUTIVE PRODUCERS

Eirik Haver, Christian Langeland, Ole Jørgen Øverby, Mikkel Andreas Granrud, Thomas Folgerø, Erlend Solberg, Thor Olav Iversen, Tor Magnus Knudsen, Raymond Kaspersen, Alexander Gjelstenli, Isak Pedersen, Torbjørn Talseth, Henning Wold

Om forfatter

Avatar

Jostein Hakestad startet podcastnettverket Rad Crew i 2011. Han skriver også for PressFire.no.