Gjengen i Digital Extremes har et bra år. Fra sin spede start i 2013 har «Warframe» vokst til å bli en mastodont med masse godvilje fra fansen takket være sitt vanedannende, lynraske gameplay og en ganske godt motatt «free to play»-modell.

Tenk «Destiny» blanda med «Ninja Gaiden» med nitro-boostere festa til seg, så har du «Warframe». Jeg har blitt fullstendig hekta, og syns det er noe av det gøyeste jeg har spilt på flere år. Det får meg til å lure på hvorfor jeg ikke sjekka det ut før nå!  

Vi snakker om den overraskende megahiten i ukas episode, og kommer også innom de spennende DLC-annonseringene som utvikleren gjorde på sin egen «Tennocon», en fanfokusert samling i hjembyen til Digital Extremes i Canada! Det virker som horisonten til «Warframe» ikke har noen ende, og utvides hvert eneste år!

Vi snakker også om det nye og forbedrede «No Man’s Sky: Next» som vi mener kanskje ikke er natt og dag i forskjell til tidligere, men så likte vi allerede originalen ganske godt uansett! Men før det igjen drar vi en kort tur tilbake til 90-tallet for å snakke om spill som kopierte «Command and Conquer», men som i stor grad har gått i glemmeboka i ukas Topp 5-liste!

I tillegg til nyhetene har vi også i ukens lyttersegment hørt fra lyttere som også har oppdaget noen av sine favorittspill flere år uti spillenes levetid. Det var interessant!

iTunes — RSS-feed — Direkte nedlasting

EXECUTIVE PRODUCERS

Eirik Haver, Christian Langeland, Ole Jørgen Øverby, Mikkel Andreas Granrud, Thomas Folgerø, Erlend Solberg, Thor Olav Iversen, Tor Magnus Knudsen, Raymond Kaspersen, Alexander Gjelstenli, Isak Pedersen, Torbjørn Talseth, Henning Wold

Om forfatter

Avatar

Jostein Hakestad startet podcastnettverket Rad Crew i 2011. Han skriver også for PressFire.no.