Rad Crew S16E06: Topp 5 comebacks i spill og Octopath Traveler

Auda. Ifølge vår egen Are Ness Fløgstad er ikke «Octopath Traveler» spillet at mange håpet at det var. Det er unektelig lekkert å se på, og har flott musikk og et engasjerende kampsystem, men på historiesiden snubler det hele litt. Hør ukas episode for å finne ut hvorfor spillet ikke tente de turbaserte tennpluggene til Are så mye som han håpet på. 

Jack Tenold blir også med denne uka for å snakke om fabelaktige og ultrasøte «Captain Toad: Treasure Tracker» som er enda lekrere, enda bedre, og enda søtere på Nintendo Switch. Men kanskje et par praktisk funksjoner har gått tapt i overgangen fra WiiU-gamepaden til Switch-kontrollerne? 

Men før alt det: «No Man’s Sky» har fått en oppdatering kalt «Next», og i den anledningen samlet vi en Topp 5-liste over spillene som har gjort de beste comebackene etter en ganske dårlig lansering. Noen som husker hvordan «Diablo 3» var i 2012? Jeez, det var seks år siden. Men se på hvordan spillet er i dag!

Eller hva med hvordan «Warframe» har vokst fra sin beskjedne start i 2013 til å bli et ganske stort fenomen nå i 2018? Spillverdenen er full av feelgood-historier, og her er altså fem av de aller beste.

Vi kommer også innom «Splatoon 2»-utvidelsen «Octoling Expansion» og de kule amiiboene av maskotene Pearl og Marina som jeg har skaffet meg. De er veldig kule altså!

I ukens lyttersegment hører vi fra lyttere som deler sine mest upopulære meninger om spill, og det blir direkte hett i studio når vi får høre noen av de sterke meningene der ute. «Uncharted» er oppskrytt? Hva for noe? Skandaløst!

iTunes — RSS-feed — Direkte nedlasting

EXECUTIVE PRODUCERS

Eirik Haver, Christian Langeland, Ole Jørgen Øverby, Mikkel Andreas Granrud, Thomas Folgerø, Erlend Solberg, Thor Olav Iversen, Tor Magnus Knudsen, Raymond Kaspersen, Alexander Gjelstenli, Isak Pedersen, Torbjørn Talseth, Henning Wold

Play