Rad Crew S16E22: Fallout 76, Pokemon Let’s Go, Hitman

Husk å poppe noen jod-tabletter, for nå skal vi snakke om «Fallout 76». Rad Crews egen Yngvil har spilt spillet og har på tross av en lang liste mangler klart å ha det litt moro med spillet.

Men det endrer ikke på det faktum, ifølge henne, at dette er langt under man burde forvente fra en så elsket og anerkjent utvikler som Bethesda Game Studios.

Det spørs om de ikke tok seg vann over hodet med dette spillet, da forekomsten av bugs er høyere enn selv i andre Bethesda-spill, og det heller ikke har noen spesielt engasjerende handling. En stygg-vakker verden å utforske tar deg bare så langt, når resten mangler. 

Are har spilt «Hitman 2» og er full av lovord for spillets store og komplekse nivåer, og kreative drapsmetoder. Men han har avbrutt spillingen for å gå all in på «Pokémon Let’s Go Pikachu», som han mener er et fenomenalt spill serien. Han deler ikke kritikken til de som hevder spillet har blitt dummet ned. Hør episoden for å få med deg alle inntrykkene hans!

Pluss: I ukas Topp 5 tar vi for oss pro wrestlere som har gjort cameo-roller i spill som ikke har noe med wrestling å gjøre. Vi tror selv ikke-fans av pro wrestling kan finne noen morsomme ting her.   

I nyhetene tar vi for oss gladnyheten om at «Command and Conquer»-serien blir remastret, og mye mer! Jostein out!

iTunes — RSS-feed — Direkte nedlasting

TAKK TIL EXECUTIVE PRODUCERS:

Eirik Haver, Christian Langeland, Ole Jørgen Øverby, Mikkel Andreas Granrud, Thomas Folgerø, Erlend Solberg, Thor Olav Iversen, Tor Magnus Knudsen, Raymond Kaspersen, Alexander Gjelstenli, Isak Pedersen, Henning Wold, Erik M Ingstad, Bjarte Rossehaug, Kim Mygland, Stian Mæland, Gjøran Helge Nilsen

Play