Da var det på tide med en ny spalte, og nå er det simracing som står for tur! De av dere som ikke har sjekket profilsidene til Rad Crew (shame on you, forresten) skal vite at det er jeg som er Esben, og at jeg er lidenskapelig opptatt av raserbiler. Har liksom ikke klart å venne det av meg fra barneårene, kan man si.

Uansett, så skal jeg bidra til det som forhåpentligvis ender opp som 24 ekte timer i et virtuelt løp rundt Nürburgring, med motstandere fra hele verden. Jeg og en dude jeg kjenner fra USA (Brendan Kaczmarek) skal dele på Corvette #4 i GT1-klassen, med mål om å komme oss gjennom skiten i god behold. Skal jeg være helt ærlig, så har jeg ikke trent i nærheten av nok som skal til for å være helt forberedt enda. Men Brendan skal starte løpet kl. 14:00 og jeg skal legge inn en del runder frem mot det, slik at vi stiller sånn noenlunde respektabelt.

Mer info på engelsk finner du her samt en link til live stream med kommentatorer.

Se opp for denne bilen når du ser på live stream!

Om forfatter

Avatar

Relaterte artikler