Topp 5 verste spill-sidekicks

Tidligere har vi laget en Topp 5 om hjelpsomme partnere, men spillverdenen er jaggu full av det motsatte også.

 

 

 

 

Her er noen av de verste. Noen av dem er irriterende pga stemmen sin, væremåten sin eller pga frekvensen på hvor mange ganger de maser på deg i løpet av spillet, og noen bare helt ubrukelige på alle måter.  Sjekk ut episode 58 av Rad Crew for å høre oss diskutere listen!

 

5. Tails (Sonic The Hedgehog 2)

Ikke så irriterende som han er ubrukelig. Men til gjengjeld er han også SINNSYKT ubrukelig i Sonic the Hedgehog 2, hvor omtrent det eneste han gjør er å følge etter Sonic. That’s it.

 

4. Vanille (Final Fantasy XIII)

Å, Vanille, hvor irriterende er ikke stemmen din, måten du løper på, den merkelige aksenten din, alle de rare stønne-lydene dine? Utrolig irriterende, that’s what.

3. Roman Bellic (Grand Theft Auto IV)

Ingenting er som å få en telefon eller tekstmelding der fetteren din roper COUSIN! LET’S GO BOWLING hvert 5. minutt. Det som egentlig var en ganske kul feature i GTA 4 ble fort et irritasjonsmoment på grunn av det ustanselige maset fra Roman Bellic.

2. Slippy Toad (Starwing/Starfox/Lylat Wars/Starfox 64)

«Fox! Help!» sier en pipestemme. Stemmen tilhører Slippy Toad, en av de verst tenkelige pilotene du kan ha ved sin side, i verdensrommet, på land eller i lufta. Jeg ville ikke stolt på å ha ham som min wingman under noen omstendigheter.

 

1. Navi (The Legend of Zelda: Ocarina of Time)

LISTEN! LISTEN! LISTEN! HELLO!  Navi, du Navi.  Du klarer aldri ti stille gjør du vel? Hva hvis vi river av vingene dine, én etter en, hva sier du da?