Topp 5 undervurderte spill fra 2011

Time to get real. Enten det er pga. dårlig markedsføring eller hard konkurranse; dette er spill fra 2011 som vi mener ikke fikk oppmerksomheten de fortjente! Vår «alternative» liste over årets beste spill, om du vil!  (Vår faktiske «årets spill»- liste kommer senere).  Her er 2011 sine «underdogs», spill du absolutt bør spille!

5. Alice – Madness Returns

Who the f is Alice? Det vet ikke Alice heller - hennes sinnstilstand forverres stadig i "Madness Returns"

 

American McGee, spilldesigneren med det lett gjenkjennelige navnet, er tilbake med oppfølgeren til American McGee’s Alice som faktisk ble godt mottatt når det kom ut for 10 år siden. Oppfølgeren er et plattformspill med nydelig, variert design, og ganske interessant combat med flere våpen, comboer og strategier du kan benytte deg av. Fiendene er også svært fantasifullt designet. Tross litt ensformig gameplay fortjener dette spillet en plass på listen.

4. Warhammer 40k: Space Marine

SPAYCE MUHREENS!

Dessverre fikk Space Marine et image som en Gears of War-klone, selv om dette er langt fra sannheten. Spillet har en velfungerende miks av nærkamp og skyting, satt i et kjempegotisk scifi-univers med enorme power-armors, orks (i motsetning til orcs!) og visuell design som definitivt er tro mot kildematerialet. Det klarer også å variere kampene mot fienden nok til at spillet aldri blir kjedelig.

 3. Shadows of the Damned

Garcia "Fucking" Hotspur

Shadows er en øvelse i ren og skjær galskap fra spilldesign-legendene Suda 51 og Shinji Mikami. Gameplayet følger Resident Evil 4-formelen til punkt og prikke men universet de har skapt i dette spillet er helt bananas! Med et våpen oppkalt etter et kjønnsorgan (big boner) kjemper helten  Garcia «Fucking» Hotspur seg gjennom horder av demoner i et forsøk på redde sin kidnappede kjæreste.

2. Yakuza 4

It ain't easy being a gangsta

Hvis du spør Are er Yakuza-serien noe av det beste som finnes på PS2 og PS3. Det er ikke vanskelig å se hvorfor han mener det. Spillet er noe så unikt som et mafia-RPG, og Yakuza 4 fortsetter historien der 3eren slapp. I 4eren spiller du som fire forskjellige rollefigurer, og denne gangen har ikke Sega of America fjernet hostess-klubbene slik de gjorde i 3eren.

1. Ghost Trick

Ghost Trick har en helt unik stil

Ghost Trick er det nye adventure-spillet til DS fra skaperen av Phoenix Wright og det er rett og slett en skam at ikke flere kjøpte det. «Gimmicken» er at du er død, og må benytte dine spøkelses-evner til å manipulere miljøet rundt deg for å finne ut hvordan og hvorfor du ble skutt og drept, og samtidig redde andre fra å lide samme skjebne. Men klokka tikker!