TOPP 5 spillbugs!

Jeg bruker dyrebar Skyrim-tid på å skrive denne Topp 5-lista så jeg håper dere setter pris på det!  Men når vi først snakker om Bethesda; denne ukens Topp 5 handler om de beste/verste bugsene noensinne! Noen av dem komiske, noen av dem katastrofale! Here we go!

PS: kom med dine egne buggy opplevelser i kommentarfeltet under!

 

5. Supermann-glitchen i Assassin’s Creed brotherhood.

 

Vi har fått bekrefta fra flere kilder at Ezio, tro det eller ei, faktisk kan fly. Det er uvisst hvilke omstendigheter som må ligge til rette for at dette skal skje, men her er hvertfall et eksempel.

 

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=HDVR1h5KjUw[/youtube]

 

4. Twilight Princess er umulig å fullføre.

 

Og vi snakker ikke om å sitte fast i en dungeon her. Bug-en forekommer hvis du befinner deg i rommet med kanonen (ved Lake Hylia) og lagrer spillet mens du er der inne. Når du laster inn spillet igjen er det umulig å komme seg ut!

 

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=XkB53h2M5Pw[/youtube]

 

3. Malekost-stacking i Oblivion.

 

En fysikk-bug i Elder Scrolls IV: Oblivion gjør det mulig å stable malekoster oppå hverandre – så høyt at du faktisk kan nå siste bossen i løpet av en halvtime etter start!  Speed run time!  Her demonstrert av en youtube-bruker:

 

 

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=vA3DfS-mOuM[/youtube]

 

2. Red Dead Redemptions menneske-dyr-hybrider

 

En av de morsomste glitchene i Red Dead Redemption forekommer når spillet på en eller annen måte tilfører dyre-animasjonene til menneske-modellene og vice versa, noe som resulterer i bl.a. gunslinger-hunden, esel-dama og ikke minst: kråkemennesker. Her akkompagnert av smektende R-Kelly toner.

 

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=kYdCvN-ukRY[/youtube]

 

1. Pool of Radiance formaterer harddisken din.

Mange bugs er morsomme. Denne er ikke nevneverdig morsom, kanskje i ettertid men definitivt ikke når det skjer. Ved avinstallering tok Dungeons & Dragons-rollespillet «Pool of Radiance: Ruins of Myth Drannor»  liksågodt med seg hele harddisken din. Den ble rett og slett formatert! Ubisofts folk sa i 2001: «We are true fans of Pool of Radiance here, and have labored for many years to deliver a worthy sequel to the many D&D products we created in the past,» the company stated. «Pool of Radiance is a huge game. We had more QA personnel working on this title than any other product we have published. Ubi Soft is committed to making this right.» Jeg har ikke klart å finne ut om glitchen ble fiksa noen gang.