Topp 5 Point ‘n Click-antihelter

Point ‘n Click-sjangeren har gitt oss noen av de beste antiheltene innen underholdning, punktum!  Hør oss snakke om denne Topp 5-en i ukens episode av Rad Crew som kommer i morgen kveld!

 

5. Roger Wilco (Space Quest-serien)

 

Kanskje i et annen univers i en annen tid kunne Roger blitt en stor helt. En ny Captain Kirk. Men istedet er han en vaktmester på diverse romskip, og i den grad han gjør gode gjerninger er det fordi han snubler over dem!

4. Max (Sam & Max-serien)

 

Max er en kanin…ting. Han er partneren til hunden Sam. Sammen er de freelance-politiet! Max liker å grisebanke folk og har ingen samvittighetsfølelse overhode.

3. Ben. (Full Throttle)

Alt han egentlig vil er å bare cruise landeveiene på sin svære motorsykkel men når han blir falskt anklaget for et mord blir han nødt til å ordne opp.

2. Gabriel Knight

Gabriel kunne levd som fattig bruktbokhandler og kvinnebedårer resten av livet sitt, hadde det ikke vært for at han egentlig er et helt annet kall, som han motvillig blir nødt til å ta opp.

1. Guybrush Threepwood

 

Guybrush vil bli sjørøver men mangler mot, styrke, og evnen til å drikke store mengder alkohol. Men han KAN holde pusten i 10 minutter.