Topp 5 grunner til å digge Diablo!

Diablo 3-betaen er i gang og selv om vi ikke har access har det fått oss til å tenke på Diablo.  Her er ukens Topp 5! Sjekk ut Episode 37 av Rad Crew i morra!

Stay awhile and listen…

5. Loot.

Ingenting er som følelsen av å få seg et gold item eller noe enda sjeldnere og vite at det er svært få av disse i verden.  Diablo 2 populariserte dette mer enn kanskje noe annet spill, og det er lett å kjenne igjen dette elementet i WoW også.

4. Den gotiske settingen.

Til forskjell fra mye annen fantasi er det ingen alver og dverger i Diablo. Derimot finner du svære katedraler, katakomber, demoner, zombier og masse andre kryp i et ultra-dystert univers der ondskapen har tatt overhånd og du er en enslig kriger som prøver å få slutt på det.

3.  Du kan spille det om igjen. Og om igjen. Og om igjen.

Takket være den tilfeldig genererte verdenen, lootet og monsterne har spesielt Diablo 2 en helt enorm grad av variasjon mellom hver gang du spiller det. Jeg har ikke tall på hvor mange ganger jeg har drept de samme bossene om og om igjen.

2. Musikken.  

De dystre tonene du hører i byen Tristram er grunn nok alene til å ta med dette punktet men spillet har masse annen god musikk å by på.

1. Gameplayet

Diablo og spesielt Diablo 2 er utrolig vanedannende og en hel dag kan forsvinne uten at du enser det.

Hør på Rad Crew 37 for mer detaljer og tanker om denne lista!