Atlus annonserte nettopp tre nye Persona-spill

Se trailerne her!

Hvis dere har fulgt Rad Crew i et par år så vet dere kanskje at jeg elsker Persona-serien mer enn kanskje noen annen RPG-serie. De sjarmerende rollefigurene og det fantastiske audiovisuelle uttrykket er bare uimotståelig.

I dag arrangerte utgiveren Atlus en stream på twitch.tv der de annonserte, for sine japanske kunder riktignok, 3 nye Persona-spill. (I tillegg annonserte de en konsollversjon av Persona 4 The Ultimax Ultra Suplex Hold, som er en arkade-oppfølger til Persona 4 Arena.) La oss se på dem!

 

Persona Q (Nintendo 3DS)

Min kommentar:

Etter alt å dømme er dette en slags dungeon-crawler med chibi-versjoner av rollefigurene fra Persona 3 og 4. Det er visstnok Etrian Odyssey-gjengen som lager dette spillet og det kan gi oss en pekepinn på hva slags spill dette vil bli. Jeg simpelthen elsker stilen. Det er noe litt Willy Wonka-isk over logoen.

Persona: Dancing All Night (PS Vita)

Min kommentar:

I og med at SEGA nylig kjøpte opp Atlus gir dette faktisk ganske mye mening.  I stil med Hatsune Miku-spillene til SEGA er nå altså et dansespill basert på Persona på vei til PS Vita! Kommer jeg til å kjøpe det? Så klart! Musikken til Shoji Meguro er god nok til at den kan funke i et dansespill.

 

Og la piece de resistance!

Persona 5 (Playstation 3)

Min kommentar:

Persona 5!! Tross en kryptisk presentasjon vet vi hvertfall et par ting nå. For det første, det blir et PS3-spill, så ikke selg konsollen din ennå! For det andre, der Persona 3 var blå og Persona 4 var gul, er det tydelig at man har valgt rødt som tema denne gangen. I tillegg er det ganske potent bildevalg med de lenkene og setningen: «Du er en slave. Vil du bli frigjort?» Mye tyder på en tilbakevendelse av den mørkere tematikken vi så i Persona 3.

 

La oss håpe alle disse spillene kommer til Europa!  Av disse tre er det størst sjanse for at P5 kommer hit, og minst sjanse for at dansespillet gjør det, men vi får se! Persona er i ferd med å bli en ganske sterk merkevare for Atlus (og nå SEGA).