Det er skandinaviske dager i Rad Crew, for vi snakker om både Iconoclasts og Fishing: Barents Sea i ukas episode.

Men ikke nok med det, det er faktisk skandinaviske dager her i Rad Crew. For vi er jo nødt til å snakke om erkenorske «Fishing: Barents Sea» som har vist seg å være et herlig og meditativt spill der du bare kan glemme alt stresset i hverdagen og begi deg ut på havet med håp om den store fangsten.

Snakk om å drepe kjemper: Samtlige i studio har også spilt «Monster Hunter World» og vi spør oss selv om dette kanskje kan være gjennombruddet for serien her i vesten?

Vi er ikke ferdig med «Monster Hunter» heller, og blir etter alt å dømme neppe ferdig med det første. I helgens tokt drepte vi T-Rex-monsteret Anjanath, og vi forteller om det i ukas episode.

90-talls-strategispillet «X-Com: Terror from the Deep» er også tema i ukens Topp 5-liste, der vi snakker om spill som i stor grad eller i helhet foregår under vann. Det stemmer, det er spill som foregår i Davy Jones’ locker! 

Til slutt spurte vi lytterne våre om deres favoritt antikrigsspill, det vil si spill som tar et tydelig antikrigsstandpunkt. Det kom noen bra tips der!

iTunes — RSS-feed — Direkte nedlasting

EXECUTIVE PRODUCERS

Eirik Haver, Christian Langeland, Ole Jørgen Øverby, Mikkel Andreas Granrud, Harald B Danielsen, Thomas Folgerø, Erlend Solberg, Thor Olav Iversen, Thorbjørn Talseth, Anders Berge, Tor Magnus Knudsen

Om forfatter

Jostein Hakestad startet podcastnettverket Rad Crew i 2011. Han skriver også for PressFire.no.