Vet du hva «Levolution» og «Drivatar» betyr?

Pokémon Go og meningsløse buzzord i ukens episode.

Når utgivere skal markedsføre spill finner de av og til på tulleord som ikke egentlig betyr noe, men som skal separere dem fra konkurransen og få spillet til å virke mer unikt. I ukens episode av Rad Crew begynner vi med en Topp 5-liste av de aller mest meningsløse og tullete buzz-ordene gjennom spillhistorien.

«Pokémon Go» er en kjempehit, og har nådd mainstreamen på en måte ingen trodde var mulig. Tusenvis av nordmenn har omgått regionsperrene for å spille det, og vi i Rad Crew har selvsagt spilt det vi også. I episoden snakker vi med gjest Erik Fossum fra PressFire om hvordan vi kan«catch ’em all». Og unngå folk i hvite varebiler.

I nyhetene følger vi Ubisoft sitt forsøk på å beskytte seg fra Vivendi-oppkjøp, Warner Bros som bestikker Youtubere for god omtale, og litt mer action i «CS:GO»-skandalen.

Stian har spilt det vakre, men spooky «Inside» og er full av lovord. Vi lover ingen spoilere i episoden, men Stian var helt i hundre etter å ha spilt det så det er nok en trygg anbefaling.

Til slutt spurte vi lytterne våre hva som er favoritten deres blant bærbare konsoller. Og svarene var faktisk ganske varierte, selv om de stort sett holdt seg innenfor Nintendo-familien. Sjekk det ut i episoden under!

iTunes-link — RSS-feed — Direkte nedlasting

Executive Producers:

Eirik Haver
Christian Langeland
Ole Jørgen Øverby
Thomas Folgerø
Mikkel Andreas Granrud
Harald B Danielsen

Musikk: Chrono Trigger orchestral, What Kind of Pokemon Are You, og Pokemon Leaf Green Title Screen

05:52 Topp 5 meningsløse Buzzord
19:10 Nyheter
47:22 Pokémon Go og diverse spillsnakk
1:39:07 Lytternes favoritt-bærbare konsoller

Play