Retro Crew Episode 5: Gamle Disney-spill fra Capcom

Hey hey hey!  Gamer.no og Rad Crew bringer deg nok en episode av Retro Crew!  (OPPRINNELIG GITT UT I 2012, reprise JULI 2014)

 

Det er mandag, og det betyr en ny episode av Retro Crew. Dette er et nettradioshow om gamle dager, om spillene, konsollene og opplevelsene som har betydd mye for oss, og denne gangen er temaet Capcom sine Disney-spill fra sent 80-tall og tidlig 90-tall! Mange føler sterkt på nostalgien hver gang de hører måne-musikken fra Duck Tales, og det gjelder definitivt oss også.

Capcom hadde Disney-lisensen på NES og SNES i denne perioden og det resulterte i flere klassiske titler som er høyt aktet den dag i dag. I første halvdel snakker vi om Chip ‘n Dale: Rescue Rangers, Talespin, Goof Troop, Aladdin og den ikke fullt så solide Adventures in the Magic Kingdom. Og så, etter pausen, dedikerer vi et helt segment til en udødelig klassiker: Duck Tales på NES. Spillet har holdt seg svært godt, og ikke bare audiovisuelt: pogo-jump-mekanikken er morsom å leke med den dag i dag.

Til slutt går vi gjennom kommentarer fra sist gang, da vi snakket om Castlevania, Ghouls ‘n Ghosts og andre gotiske klassikere.

Dine verter:  Are Ness Fløgstad, Stian Askeland, Jostein Hakestad

Følg oss på Facebook og Twitter

Takk til våre homies i Gamer.no!

 

Play