Retro Crew Episode 10: Playstation!

Sakset fra Gamer.no:

Som vanlig begynner vi uken med en ny episode av Retro Crew her på Gamer.no. Denne gangen tar Stavanger-partnerne våre fra Rad Crew oss tilbake til nittitallet, og til Sonys første inntog på konsollmarkedet med PlayStation.

Jostein Hakestad er episodens studiovert, og med seg på laget denne gangen har han Are Fløgstad og Inger Lise W. James.

Episoden begynner med at de snakkeglade vestlendingene tar for seg litt om konsollens historie og radiovertenes tidlige opplevelser med den gråfargede CD-baserte konsollen.

Etter pausen dreier samtalen over i Retro Crew-gjengens PlayStation-favoritter. Jumping Flash, Castlevania: Symphony of the Night, Metal Gear Solid og Final Fantasy VII er noen av de gode gamle spillene som trekkes frem.

Til sist trekker de frem lytternes kommentarer fra forrige episode, som handlet om de gode gamle Nintendo-tegneseriene fra 80- og 90-tallet.

Om du er en av oss som har passert konfirmasjonsalderen har du også sikkert en god del minner og favoritter fra den første PlayStation-konsollen. Legg gjerne igjen kommentar i kommentarfeltet under om dine favoritter eller dine første PlayStation-minner.

Her finner du de tre forrige episodene:

Episode 9: Tegneserier fra Nintendo
Episode 8: Phantasy Star
Episode 7: Star Wars-spill

Hver episode er tilgjengelig gjennom iTunes-strømmen og RSS-strømmen til Rad Crew, og du kan laste den ned som MP3-fil her.

Play