Rad Crew S11E23: E3 har starta tidlig

E3-lekkasjer over alt!  Pluss: Vi har fulgt «The Witcher»-sagaen til CD Projekt Red i mange år, så det er litt vemodig at det hele er over. Heldigvis slutter det bra.

Are har nå har spilt gjennom det aller siste vi får se med Geralt for denne gang. Hør ukens episode for å høre hans tanker om den rimelig svære utvidelsespakken «Blood and Wine».

Men før det åpner vi ukens show med en Topp 5-liste inspirert av «Mirror’s Edge: Catalyst», og snakker om våre favoritt-dystopier i spillmediet. Et dystopisk samfunn funker ofte veldig bra i historiebaserte spill, for det gjør det veldig lett å sette opp en tydelig konflikt for hovedpersonen. Du nikker nok anerkjennende underveis mens vi går gjennom favorittene våre.

Hvis du sjekker ut nyhetene denne uka kunne vi tilgitt deg for å tro at E3 faktisk hadde begynt allerede. Selv om selve messa faktisk begynner neste uke, er nyhetsbildet fullt av spennende lekkasjer, og vi snakker selvsagt om alle sammen. Det vi har likt best hittil er nyheten om at Final Fantasy XII får en remaster på PS4. Herlig!

Og apropos E3: Vi hører også fra lytterne, som deler sine innerste, dypeste E3-drømmer med oss. Hva ønsker de seg aller mest at E3-nissen skal dra opp av sekken? Og hva med dere i kommentarfeltet?

Executive Producers:

Eirik Haver
Christian Langeland
Ole Jørgen Øverby
Thomas Folgerø
Mikkel Andreas Granrud
Harald B Danielsen

Tidspunkter:

5:00 Topp 5 dystopier

39:22 Nyheter og E3-lekkasjer

1:01:00 The Witcher 3: Blood & Wine, E3-spådommer

1:23:00 Lytternes E3-drømmer

iTunes-link — RSS-feed – Direkte nedlasting

Play