Rad Crew S08E17: BUG LYFE

Hva skjedde med fjeset ditt?

Ukens Rad Crew-podkast har alt du trenger å vite om den trøblete lanseringen av Assassin’s Creed Unity. Are har testet storspillet, og ble dessverre ganske skuffet av det på en rekke områder, hovedsaklig ytelsesrelatert. Heldigvis har vi også plass til litt gladnyheter i form av Far Cry 4 som Stian virkelig har kost seg med. Diktatoren i Kyrat må bare passe seg – Rad Crew er i byen!

Jostein har omsider begynt på solo-eventyret til Hearthstone, nemlig Curse of Naxxramas som er en interessant måte å lære spillere noe av det fundamentale med å spesialtilpasse kortstokken din. I tillegg har han spilt mesteparten av Sunset Overdrive og syns det er uhøytidelig og svært moro.

Men aller først: En topp 5-liste over de mest innviklede tidsreise-paradoksene i spillhistorien. Prøvde du for eksempel noen gang å skyte Ocelot i Metal Gear Solid 3: Snake Eater?

I studio denne gang sitter Are Ness Fløgstad, Stian Askeland og Jostein Hakestad

Musikk: Burning HQ fra Axelay, Far Horizons fra Skyrim og i pausesegmentet: musikk komponsert for Rad Crew av Joakim Hauge. Lik bandet hans på Facebook!

(4:50) Topp 5 tidsparadokser i spill
(17:15) Nyheter
(29:10) Assassin’s Creed Unity
(44:35) Sunset Overdrive, Far Cry 4, Mario Kart 8-tillegg, Naxxrramas-utvidelsen til Hearthstone, m.m.

Play