Denne uken ønsker vi velkommen Katharina Berg Rue som fast medlem av LOLbuas utvidede redaksjon. Vi er nå hele sju personer som jobber for å gi deg underholdning hver uke.

Også med i ukens episode er Lars, Mats og Ståle som ønsker Katharina velkommen med en lytterspalte som er usedvanlig innholdsrik i hennes ære.

Spillene vi snakker om denne uken er: Dauntless, Outlast 2 og Path of Exile 3.7 Legion.

I anbefalingsspalten snakker vi om boka Midnight in Chernobyl fra forfatter Adam Higginbotham, dokumentaren(filmen?) Last Breath på Netflix, fysiske øvelser og en svært praktisk og lur ting å gjøre hvis du har briller. Hvis du ønsker oversikt over musikken vi spiller og uklippet video-opptak går du til LOLbuas hjemmeside

LOLbua lages uten noen form for støtte annet enn den vi får fra deg, vår lytter. Hvis du vil bidra, så kan du gjøre det på www.patreon.com/lolbua der vi blir glade for hver eneste krone som gis. Tilbake kan du få brev fra Jon Cato, en eksklusiv podkast og andre greier.

Bli med i vår Discord-kanal: discord.gg/yScbdHP Følg vår facebookside: www.facebook.com/lolbua2000/ Bli med i vårt community LOLbua Entourage: www.facebook.com/groups/930773487035216/ Følg oss på Twitter: twitter.com/lolbua Instagram: www.instagram.com/lolbua

Takk til våre produsenter, Cobrakar84, TTMXMP og Rolf Helge Øvergaard Ingebrigtsen og alle dere andre som støtter oss.

Om forfatter

Avatar