Velkommen til Rad Crews HALL OF FAME. Her hedrer vi bidragsytere, lyttere og community-medlemmer som har utmerket seg gjennom årene vi har holdt på med å lage tullete podcaster for gamere, geeks og nerder som oss selv.

Class of 2017


 

Jon Cato Lorentzen

For lang og tro tjeneste i LOLBua og for sin gode hjelp og bidrag til Rad Crew sine show i flere år fortjener Jon Cato en plass i Hall of Fame. Jon Cato har lang fartstid i spillmedia og trenger egentlig ingen introduksjon. Han har alltid en god analyse på lur, alltid en vittig kommentar, og har vært en uvurderlig del av Rad Crew-nettverket siden samarbeidet med LOLBua begynte. Hør på LOLBua hver uke! 

Solveig Kvadsheim

Solveig tok utfordringen med å lage våre nye logoer på strak arm. Vi bare ba om “mange farger” og se hva resultatet ble – de kuleste logoene til noen podcast i hele Norge. Solveig var med på å skape og omdefinere identiteten vår da vårt gamle materiell begynte å bli litt slitt, og det er vi evig takknemlige for. Hun forstod instinktivt hva vi var ute etter, og leverte mer enn vi noengang kunne håpet på!

Mikkel Andreas Granrud

Mikkel Andreas Granrud er en lytter og et premium-medlem med mye musikalsk talent. Faktisk så mye at han på Smash Bros-turneringen Eclipse i 2016 fremførte, på STRAK ARM, et beatbox-backing track mens Aleksander prøvde å fremføre en rap. Og det gjorde han med glans, på tross av Aleks sin…interessante fremføring. Og det skjedde ikke bare på podcasten, men foran et live publikum! For en kjernekar.

Kandidatene har vi kommet frem til sammen i redaksjonen