Fremtiden står på spill: Vårt tilbakeblikk på Star Trek First Contact (1996)

Generations er en podcast med kjente (og ukjente) fjes fra Rad Crew-podcastnettverket hvor vi går kronologisk gjennom alle Star Trek-filmene og analyserer, spekulerer og geeker fullstendig ut. Her er åttende episode – om Star Trek: First Contact!

Star Trek: First Contact (1996) Regi: Jonathan Frakes

Kaptein Picard må konfrontere sin verste fiende som for noen år siden forvandlet kroppen hans og gjorde ham til en slave – The Borg. Denne gangen har de en djevelsk plan som involverer å dra tilbake i tid for å stoppe hendelsen som gjorde at menneskeheten kunne reise seg etter tredje verdenskrig på 2050-tallet:  First Contact, vårt første møte med en vennligsinnet rase fra verdensrommet.

 

Showet på Spotify:

Om programmet:

Aud Jorunn Hakestad, Stian Askeland, Are Ness Fløgstad, Ida Joynt og Jostein Hakestad utgjør tilsammen to (nesten tre?) generasjoner av trekkies, og siden Star Trek har eksistert siden 1960-tallet er det en franchise som har mange generasjoner av fans. Derfor oppkalte vi showet både etter en av filmene i rekken, og etter det faktum at det er en podcast hvor vi representerer flere generasjoner av trekkies.

 

Podcastabonnement:

 

Play