En ny generasjon tar over: Vårt tilbakeblikk på Star Trek Generations (1994)

Generations er en podcast med kjente (og ukjente) fjes fra Rad Crew-podcastnettverket hvor vi går kronologisk gjennom alle Star Trek-filmene og analyserer, spekulerer og geeker fullstendig ut. Her er syvende episode – om Star Trek: Generations!

Star Trek: Generations (1994) Regi: David Carson

Kaptein Kirk er antatt død etter en kosmisk storm tok et jafs ut av Enterprise B under jomfruferden til det helt nye skipet. Men stormen viser seg å være mer enn bare en ødeleggende kraft, den er portalen din en annen dimensjon. 78 år senere finner Jean Luc Picard og mannskapet ombord på USS Enterprise 1701-D seg i en situasjon der de må stoppe en vitenskapsmann med en tilknytning til ulykken som tok livet av Kirk for så mange tiår siden.

Showet på Spotify:

Om programmet:

Aud Jorunn Hakestad, Stian Askeland, Are Ness Fløgstad, Ida Joynt og Jostein Hakestad utgjør tilsammen to (nesten tre?) generasjoner av trekkies, og siden Star Trek har eksistert siden 1960-tallet er det en franchise som har mange generasjoner av fans. Derfor oppkalte vi showet både etter en av filmene i rekken, og etter det faktum at det er en podcast hvor vi representerer flere generasjoner av trekkies.

 

Podcastabonnement:

 

Play