Den gangen da Star Trek gikk full Shakespeare

Generations er en podcast med kjente (og ukjente) fjes fra Rad Crew-podcastnettverket hvor vi går kronologisk gjennom alle Star Trek-filmene og analyserer, spekulerer og geeker fullstendig ut. Her er sjette episode – om Star Trek VI: The Undiscovered Country!

Star Trek VI: The Final Frontier (1991) Regi: Nicholas Meyer

Klingon-imperiet er på randen til sammenbrudd etter at en av deres gruveplaneter eksploderer og de bare har nok bærekraft igjen til 50 år, og et møte settes opp mellom Starfleet og Klingon-kansleren Gorkon. Møtet blir skjebnesvangert for sistnevnte da ukjente snikmordere tar livet av kansleren og Kirk og McCoy blir anklaget for drapet…

Showet på Spotify:

Hvorfor heter showet «Generations»?

Aud Jorunn Hakestad, Stian Askeland, Are Ness Fløgstad, Ida Joynt og Jostein Hakestad utgjør tilsammen to (nesten tre?) generasjoner av trekkies, og siden Star Trek har eksistert siden 1960-tallet er det en franchise som har mange generasjoner av fans. Derfor oppkalte vi showet både etter en av filmene i rekken, og etter det faktum at det er en podcast hvor vi representerer flere generasjoner av trekkies.

 

Podcastabonnement:

 

Play