Første episode av seks i vår nye Heroes of the Storm-podcast

Yngvil Osdal Runde, Ragnhild Solberg, Jack Tenold og Jostein Hakestad snakker om ett av sine favorittspill i 2015:  Heroes of the Storm.

Dette er den første av totalt 6 kommende episoder av denne begrensede podcasten.

Håper dere liker det!

OBS: Denne podcasten havner kun i sin egen feed og ikke i hovedfeeden.  Du må abbonnere spesifikt på denne podcasten for å motta nye episoder.

ABONNEMENT

Om forfatter

Avatar

Jostein Hakestad startet podcastnettverket Rad Crew i 2011. Han skriver også for PressFire.no.

6 Kommentarer

 1. Avatar
  LudLum

  Hmm…! Jeg er ikke noe moba “pro”, men har vært innom både LOL, DOTA og HOTS (sikkert 10 timer totalt i dem, med mest tid i LOL). For meg virker det som dere ikke har prøvd LOL særlig? Dere sier samarbeid er så mye viktigere i HOTS og man ikke kan gå alene osv, dette er vell minst like viktig i LOL? Ja man har forskjellige lanes når man skal levle opp i starten, men så er det jo utrolig viktig med teamplay for å lure fienden og klare å “ta dem ned”?

  Personlig synes jeg LOL er bedre enn HOTS. Og, jeg er som sagt ikke noe “pro”, så vet ikke helt hva jeg skal kjøpe osv, men med litt google og testing/feiling går det som regel greit.

  • Avatar
   Jostein Hakestad

   Vi er på ingen måte eksperter på LOL og tar imot input. :) Klart at LOL krever samarbeid det også. Poenger et at HOTS ikke har like sterkt fokus på laning, slik jeg ser det. Noe som blir tydelig når du ser at ikke alle banene HAR 3 lanes en gang! HOTS er mer casual og ikke så strikt.

   • Avatar
    LudLum

    Ser den. Men hva er problemet med lanes? Lanes brukes vell bare til å drepe disse creepene for å få XP/gull? Så har du denne skogen som folk velger å gå i, så finnes mange ulike strategier og måter å spille på selvom det er 3 lanes?

    Største fordelen med HOTS; som jeg føler gjør det mer casual er du slipper alle disse tingene du kan kjøpe. Komboer av ting, ting som hører sammen osv. Mange som griner på meg om jeg kjøper noe feil og hvorfor jeg ikke kjøper ditt og datt :)

   • Avatar
    Jostein Hakestad

    Ikke et problem med lanes, bare prøver å illustrere hva forskjellene er. HOTS skiller seg litt fra DOTA 2 og LOL på den måten.

 2. Avatar
  Anders tn

  Føler man må halde kosmetiske ting som skins utanfor debatten i forhold til kostnaden med mikrotransaksjoner. Dette er jo kun fluff. Ser man eksempelvis på POE og tar i betraktning det man må ha, nemlig meir lagringsplass til loot, so koster jo POE kun 200-400 kroner. Du får latterlig masse kos i det spelet for den prisen :)