WARNING: Embargoed for publication until 00:00:01 on 26/10/2019 - Programme Name: His Dark Materials - TX: n/a - Episode: n/a (No. 1) - Picture Shows: Hester, Lee Scoresby (LIN-MANUEL MIRANDA), Stelmaria, Lord Asriel (JAMES McAVOY), Pantalaimon, Lyra Belacqua (DAFNE KEEN), Iorek Byrnison, Mrs Coulter (Ruth Wilson), Golden Monkey, Lord Boreal (ARIYON BAKARE) - (C) Bad Wolf - Photographer: Alex Bailey/Marco Grob

Fjernsynt S02E04: His Dark Materials og Castle Rock S2

Steffen Stø og Christer Davanger fortsetter dypdykket inn HBO Nordics latterlig sterke seriehøst, men understrekerer at de absolutt ikke er sponset.

I denne episoden tar de for seg den høyst etterlengtede Philip Pullmans His Dark Materials / Den Mørke Materien. Men klarer BBC og Pullman å ta seg opp etter 2007s The Golden Compass? Kan Ruth Wilson toppe Nicole Kidman?

En av de merkeligste skrekkseriene som finnes der ute er også tilbake for sin andre sesong, nemlig Stephen King-festen Castle Rock. Ingen av dem kan egentlig sette ord på hva det var som skjedde i første sesong, men de er begge svært gira på Lizzy Caplan som Annie Wilkes.

Innhold:

Siste nytt:

– Game of Thrones-nyheter

– Apple TV + lansering – hva skjer med flaggskipserien The Morning Show?

– Hva har vi sett på i det siste? – Steffen overrasker Christer, og Christer har hatt en nærmest orgasmisk opplevelse med Buffy.

– His Dark Materials

– Castle Rock S2

Spørsmål, generelle tilbakemeldinger eller ønsker om emner i fremtidige episoder kan sendes til:

Fjernsyntpodcasten@gmail.com

Eventuelt kan man kontakte Steffen og Christer direkte via Twitter under @TVMaurer og @ChristerD.

Nye episoder av podcasten kommer månedlig, med mulighet for ekstraepisoder innimellom når det skjer noe spesielt i TV-verdenen.

Steffen har for øvrig anmeldt en rekke av seriene vi snakker om på Serienytt.no, om dere vil lese mer.

Intro- og outrolåt: Unexpected Little Happenings av UltraCat, under en Creative Commons Attributions License (CC).

Bilderettigheter: HBO Nordic

Spoiler-holdning: Vi prøver å forholde oss så spoilerfrie som overhodet mulig, og heller bare snakke om våre inntrykk av hvordan de kommende seriene er. Når vi derimot skal nevne noe som spesifikt skjer i en episode som ikke har kommet ut enda, vil dette komme med en spoiler-varsel i podcasten. Når det gjelder returnerende serier, snakker vi gjerne om det som har skjedd i forkant av de nye episodene – men vi prøver å holde oss unna faktiske plottpunkt. 

Play