Midt oppi all Trials Evolution-hypen var det et motorcross-spill som gikk under radaren min.

 

Vi fikk tilsendt en kopi av MUD fra den norske distributøren Pan Vision. Jeg føler meg ikke helt kvalifisert til å gi en score til et motorcross-produkt men spillet er absolutt å anbefale hvis man er inni sporten eller er fan av arkade-aktige racere. Det er egentlig akkurat min type racingspill, der realismen må vike for f.eks powerups som gir deg speedboosts.  I dette spillet kommer powerups i form av energidrikker og spillet er faktisk sponsa av Monster Energy Drink. Det hele føles litt som Mario Kart med terrengsykler, og det er vel det beste komplimentet jeg kan gi.

Anyway, et tips til dere der ute som liker spill av denne typen: MUD er ikke så verst!

Ute nå!

Om forfatter

Avatar

Jostein Hakestad startet podcastnettverket Rad Crew i 2011. Han skriver også for PressFire.no.

Relaterte artikler