Rad Racing: VLMS ESC 6 timer rundt Laguna Seca

Ny dag, nytt innlegg, nytt mesterskap, nytt løp!

R4R Motorsports har begitt seg ut på et helt nytt mesterskap som går av skaftet i dag (8. september) kl. 17:00. Laget stiller med to biler, en for hver av de to klassene (LMP2 og GT2) hvor jeg skal stå for halvparten av kjøringen til vår GT2 satsing sammen med Joseph Mudrak i #44. Joe starter, og hvis alt går etter planen så skal jeg ta over cirka halvveis i løpet og kjøre mine ca. tre timer til løpet er ferdig.

Det finnes en live stream med tidtakning som man kan titte på, samt mer info om løpet (på engelsk) her.

R4R sin Audi R8

Løpsrapport: Tok over bilen halvveis (etter cirka 3 timer) i en grei posisjon. Husker ikke alt eller i hvilken rekkefølge alt skjedde, men jeg opplevde ved to tilfeller å bli pælmet av banen av en LMP2 bil, og klarte å ruske meg selv av banen to ganger også. Var ganske langt nede både plasseringsmessig og mentalt, men jeg greide faktisk å overtale meg selv til å kjøre til pit, reparere bilen og omsider kjøre alt jeg hadde i et forsøk på å «gjøre det godt» for meg selv på et vis. Sistnevnte fungerte bra, og jeg greide å bevise både for meg selv og alle andre hva jeg kunne ha utrettet hadde jeg ikke blitt kollidert av banen med litt over en time igjen av løpet.

Til neste gang, dette har vært Rad Racing med Esben Tipple :P